İkinci el kıyafetler pazara çıktı!

Geri dönüşümü destekleyici etkinlikler düzenleyen Circuit Istanbul, 25 Şubat’ta ikinci el kıyafet pazarına ev sahipliği yapacak

23 Şubat 2017 - 12:37

İnsanları sergilerde ve yaratıcı eğitimlerde bir araya getirmeyi amaçlayan Circut İstanbul, 25 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’de ikinci el kıyafet pazarı kuracak. “Dolaptan Dolaba” adını taşıyan etkinlikte, kıyafetlerin değerini anlama ve ikinci el alışverişe karşı bilinç oluşturulması hedefleniyor. Geri dönüşümün en kolay ve en cazip yolu olan ikinci el ürün satışları ile satıcılar, kullanmak istemedikleri kıyafetlere harcadıklarının bir kısmını geri kazanabilecek ve alıcılar da ucuz ve modaya uygun ürünler bulabilecekler. Pazarda, önceden belirlenen 10 katılımcıya ait ikinci el kıyafet, aksesuar, takı ve ayakkabılar makul fiyatlarla yer alacak. Girişin ücretsiz olacağı etkinlikte Circuit’in içecek ve ev yapımı yiyeceklerini deneyimlemek de mümkün.

“DEĞİŞİM MÜMKÜN”                                                                                                           

Gazete Kadıköy olarak görüşlerini aldığımız Circut İstanbul Kurucusu Ülkü Çağlayan, etkinliğin geri dönüşümü yaygınlaştırmak amacıyla yapıldığını belirterek, “Kişiyi yeniden kullanıma teşvik etmek, gezegene zarar veren bir takım sektörleri sorgulayabilmek ve tüketici tutumumuzda bir değişiklik yaratabilmek istiyoruz. Bu da kimi zaman bir atölye çalışmasıyla, kimi zaman bir sergi kimi zaman ise bir pazar aracılığıyla olabiliyor. Işık tutmak istediğimiz konuyu çeşitli formlarda sunmak farklı kişilere ulaşabilmemizi sağlıyor. Sonuçta değişim herkes için mümkün.” dedi.

Eğer siz de kıyafetlerinizin ikinci el kıyafet pazarında yer almasını isterseniz [email protected] adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Adres: Uzun Hafız Sokak No.39, Rasimpaşa Mahallesi, Yeldeğirmeni,


ARŞİV