Açıkhavacılar Kadıköy'de buluşuyor

​Türkiye'nin ilk Outdoor Yaşam ve Aktivite Festivali “OutdoorFest İstanbul”,15-16 Ekim’de Festival Park Kadıköy’de gerçekleşecek

11 Ekim 2022 - 12:10

Outdoor dünyasına dair her şeyin bir arada sunulacağı OutdoorFest’te, ziyaretçiler aynı zamanda birçok farklı kategoride atölyeye katılma ve onlarca influencer’ın deneyimlerini dinleme imkanı bulacak. Daha önceleri Kilyos’ta gerçekleşen, bu yıl ilk kez şehir içine taşınan festivalde bu sene birbirinden farklı deneyimlerin anlatıldığı Nature Talks konuşmaları, canlı müzik performansları, eğlenceli oyunlar, deneyim ve doğa temalı konuşmalar, çeşitli atölyeler aktivite severlerle buluşacak. Atölyelerden bazıları ise; Motosiklet Bakımı ve Doğru Ekipman Atölyesi, Elektrikli Motosikletlerin Kullanımı Atölyesi, Karavan Atölyesi, Bisiklet Bakımı ve Doğru Ekipman Atölyesi, Gökbilim Dünyası & Harita Okuma Atölyesi, Bitkilerden Doğal Kremler Yapımı Atölyesi, Dönüştürülebilir Kahve Atölyesi, Kompost Atölyesi ve Masal Anlatımı Atölyesi olacak.

OutdoorFest İstanbul, doğa ve aktivite sever her insanın katılımının olduğu, aileleri, çocukları ve patili dostları ağırlayan, doğal yaşam, çevre bilinci, farklı deneyimler ve ekipmanların meraklısı her yaştan insanın katılımına uygun bir açık hava organizasyonu olarak büyük ilgi görüyor. 

4. YILINDA

Outdoor Türkiye Platformu’nun düzenlediği Türkiye’nin ilk ve tek outdoor aktivite ve yaşam platformu olan OutdoorFest, denizin ve ormanın keyfini çıkarırken eğlenceli aktivitelere katılmak, markaların ürün fırsatlarından yararlanmak, lezzetli yiyecekler ve kahvelerin tadına bakmak, Nature Talks konuşmacılarının deneyimlerini dinlemek isteyen outdoorseverlerin buluşma adresi öne çıkarken, büyük ilgi görüyor. OutdoorFest 2019 yılından bu yana binlerce doğaseveri buluşturuyor. 

Etkinliğin biletleri Biletino üzerinden satışta. www.outdoorfestturkiye.com



 


ARŞİV