Yeldeğirmeni U14 Şampiyon

U14 Ligi’nde şampiyon olan Yeldeğirmeni, Kadıköy’e gurur yaşattı

15 Mart 2017 - 16:33

Yeldeğirmeni U14 takımı, yenilgisiz şampiyon oldu. Ligin son maçında Anadolu Kartalları ile geçtiğimiz hafta sonu Yeni Sahra Stadı’nda karşılaşan Kadıköy takımı, şampiyonluk maçına rakip takım oyuncularının alkışları arasında girdi. Maç öncesi şampiyonluk kupasını alan Yeldeğirmeni U14, oynadığı 13 maçı da kazanarak şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan etmişti. Yeldeğirmeni 13 karsılaşmada rakip filelere 80 gol gönderirken, kalesinde 7 gol gördü.

Şampiyonluk maçı centilmenlik örneğiyle başladı. Önce sahaya rakip takım Anadolu Kartalları çıktı. Yeldeğirmenli şampiyon takım ise sahaya rakip takımdaki sporcu arkadaşlarının alkışları arasında çıktı. Karşılaşmayı izlemek için gelenler de bu centilmence davranışı ayakta alkışladı. Yeldeğirmeni Spor Kulübü de sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda anlamlı jestlerinden dolayı rakip takım futbolcuları ve yöneticilerine teşekkür etti.

KULÜBE ZİYARET

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Yeldeğirmeni Spor Kulübünü ziyeret etti. Yeldeğirmeni Spor Kulübü yöneticilerinden talep ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Nuhoğlu’nun ziyareti kulübün sosyal medya hesabından duyuruldu ve kulüp yöneticileri ziyaretinden ve gösterdiği ilgiden dolayı Nuhoğlu’na teşekkürlerini iletti.  

YENİDEN 1. AMATÖRDE

Kadıköy’ün en eski kulüplerinden olan Yeldeğirmeni Futbol A takımı geçtiğimiz sezonda tarihinde ilk defa İstanbul Süper Amatör Futbol Ligi’ne çıkmıştı. Sezon boyunca başarılı olmak için çaba gösteren Yel değirmeni, sezonu 13 puanla 9. sırada tamamladı. Oynadığı 18 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Yeldeğirmeni rakip filelere 15 gol atarken kalesinde 49 gol gördü ve 1. Amatör Lige geriledi.


ARŞİV