Tatilde spor seçenekleri

Öğrenciler yarıyıl tatilinde bol bol dinlenirken, tatil programı kapsamında yapacakları spor aktiviteleriyle eğlenme imkânı da bulabilecekler

19 Ocak 2017 - 10:19

Öğrenciler uzun süredir bekledikleri yarıyıl tatiline nihayet kavuştu. Dersler ve sınavlarla geçen bir eğitim öğretim döneminin daha ilk yarısı tamamlandı. Şimdi öğrenciler için yarıyıl tatilinde bol bol dinlenme zamanı. Aynı zamanda tatil programı kapsamında yapacakları spor aktiviteleriyle eğlenme imkânı da bulabilecekler.

Öğrenciler yarıyıl tatilinde neler yapabilir?

Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi’nin Kalamış’taki tesislerine uğrayıp belediyenin spor eğitmenlerinden bilgi alarak tatil için bir spor programı yapabilirsiniz. Kalamış Gençlik Merkezi’nin oldukça iyi spor alanları mevcut. Buradaki basketbol sahasında pota yarışına girebilir, hemen yanındaki iki adet tenis kortunda tenisin zevkini yaşayabilirsiniz.

Koşuyolu Parkı’nda Kadıköy Belediyesi’nin tenis kortu, basket sahası ve 2 tane mini futbol sahası ile mini voleybol sahası mevcut. Buralarda da herhangi bir ödeme yapmadan spor yapmak mümkün.

Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda da 2 basket sahası, tenis ve futbol sahası bulunuyor. Güzel havalarda parkta bir yürüyüş yapıp, sahalarda ailecek spor yapmak keyifli olabilir.

Yoğurtçu Parkı’nda basket ve tenis kortu, Kozyatağı Hürriyet Parkı’nda da 2 basket ve mini futbol sahasının bulunduğunu belirtelim.

Amatör basketbol olmak üzere salon sporları müsabakalarının oynandığı Kadıköy Belediyesi Caferağa Spor Salonu ilçede sporun merkezi konumunda. Buradaki müsabakaları izlemek de tatili heyecanlı kılacak aktivitelerden.

Ayrıca Kadıköy sahillerinde yürüyüş yapabilir, bisiklet kullanabilir ya da paten yapabilirsiniz. İyi tatiller…


ARŞİV