Süper Amatör Lig'e bir adım

Fikirtepe Dumlupınar hafta sonu sezonun en önemli maçına çıkacak. Aydınlıspor ile yapacağı maçı kazanırsa İstanbul Süper Amatör Ligi’ne çıkacak

19 Ocak 2017 - 09:59

Fikirtepe Dumlupınar için Süper Amatör Lige bir adım kaldı. Fikirtepe kazanırsa seneye Süper Amatör Lig’de Kadıköy’ü temsil edecek. Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü Başkanı Yalçın Yalçın taraftarları maça beklediğini söyledi. Başkan Yalçın Yalçın, takımda morallerin yerinde olduğunu tüm sezon boyunca olduğu gibi son maçta da centilmence oynayarak kazanıp Süper Amatör Lig’e çıkmak istediklerini söyledi. Bu sezon özellikle son haftalara doğru şanssız beraberlikler aldıklarını ama her şeye rağmen centilmence ve iyi futbol sergilemeye çalıştıklarının altını çizen Yalçın Yalçın, “Kulübün bir profesyonel kulüp gibi yönetildiği şeklinde takımımızla ilgili rakiplerimizden bile övgüler alıyoruz ve bu bizi motive ediyor” dedi.

Olumsuz hava koşulları ve açıköğretim sınavları nedeniyle iki kez ertelenen Fikirtepe Dumlupınar- Aydınlıspor maçının Selimiye Stadı’nda 22 Ocak Pazar günü 15.00’te oynanması bekleniyor. 17. Grupta 15 maçta 33 puan toplayan Kartalgücü lider. Kartalgücü son maçında Gümüşsuyu ile 2-2 berabere kalınca 14 maçta 31 puan toplayan ikinci sıradaki Fikirtepe Dumlupınar için liderlik şansı doğdu. Fikirtepe Dumlupınar bu nedenle Aydınlıspor maçına kesin galibiyet için çıkıyor. Başkan Yalçın Yalçın, “Takımımız iyi durumda. Allah nasip ederse centilmence oynayıp galip gelerek, şampiyon olmayı ve Süper Amatör Lig’e çıkmayı istiyoruz. Rakibimiz de çok kaliteli ve centilmence oynayan bir takım. Tüm taraftarlarımızı, Kadıköylüleri maça bekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

YURT DIŞINDAN DA MAÇLAR İZLENİYOR

Başkan Yalçın Yalçın, yurt dışında da Fikirtepe Dumlupınar taraftarlarının bulunduğunu, onlara ulaşmak için teknoloji ve internetin imkanlarından faydalandıklarını, maçları yurt dışındaki taraftarların izleyebilmesi için internet imkanlarını kullanarak, bir amatör kulüp için zor olanı başarmaya çalıştıklarını ifade etti. Yalçın Yalçın, amatör futbolun daha fazla desteklenmesi gerektiğini, zira futbolun amatör liglerden başladığını vurguladı. 


ARŞİV