Şampiyon Fikirtepe’ye ziyaret

Şampiyon Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü’nü ziyaret eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, başarılarından dolayı kulüp yönetimi ve futbolcuları tebrik etti

22 Şubat 2017 - 14:09

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu haftasonunda Kadıköy incelemelerinin bir bölümünü Kadıköy’ün güzide kulüplerinden Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü’ne ayırdı. 2016-2017 İstanbul 1. Amatör Futbol Ligi’nde elde ettiği başarılı skorların ardından şampiyonluğu kazanan Fikirtepe Dulmlupınar Kulübü’nü ziyaret eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

19 Şubat 2017 Pazar günü öğlen saatlerinde kulübün Fikirtepe’deki tesislerine gelen Başkan Nuhoğlu’nu Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü Başkanı Yalçın Yalçın, kulüp yöneticileri ve futbolcular karşıladı. Kadıköy Belediye Başkan Yardımcılarından Keriman Nalbant, Kadıköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Zafer Batar, Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Er, Fikirtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Gediz’in de bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Antrenör Adem Şenkardeş ve Kaptan Mehmet Ustalar’a kulübün başarısından dolayı plaket verdi. Başkan Nuhoğlu, “Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü’nü şampiyonluğundan dolayı tebrik ederken, bu başarıyı Kadıköy’e kazandırdığı ve ilçemizin adını duyurduğu için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

NUHOĞLU KULÜBÜMÜZÜ ONURLANDIRDI

Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü Başkanı Yalçın Yalçın, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirterek Nuhoğlu’na teşekkür etti. Süper Amatör Lig için hazırlıklara başladıklarını, takımı yeni transferlerle Süper Amatör Lige hazır hale getireceklerini belirten Yalçın Yalçın, “Başkan Nuhoğlu kulüp tesislerinin eksiklerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması konusunda olumlu yaklaşım gösterdi. Bu bizi mutlu etti. Taleplerimize hep olumlu yaklaştı. İnşallah Süper Amatör Ligde de başarılı olacağız” dedi.

Yalçın Yalçın, amatör futbolun, sporun temel taşlarından olduğunu, daha fazla önem verilmesi gerektiğini ifade ederek, “Süper Amatör Lig için transferler yapacağız. Bütçeye ihtiyacımız olacak. Bir şampiyonluk gecesi düzenleyeceğiz.” diye konuştu.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

İyi bir hazırlık süreci ve transfer çalışmasının ardından başladıkları çok zorlu bir sezonu şampiyonlukla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Antrenör Adem Şenkardeş, güçlü takımların yer aldığı gruptan şampiyon olarak çıkmanın ayrı bir mutluluk olduğunu belirtti. Şenkardeş, “Sezon boyunca iyi çalıştık. Futbolcularımız bunun karşılığını şampiyonlukla aldı. 18 maçta 1 mağlubiyetimiz var. Süper Amatör Lig, 1. Amatör Ligden daha zor bir lig. Yüksek bütçeli takımlar var. Transfer ve kadroyu güçlendirerek başarılı olmak için çalışacağız” dedi.

Gelen şampiyonluğun hedefleri yükselttiğini belirten genç teknik adam takımın Süper Amatör Lig’de başarılı olmak için çalışmalara şimdiden başladığını da ifade etti.

TAKIMDA MORALLER YÜKSEK

İki sezon önce Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü’ne transfer olan genç futbolcu Mehmet Ustalar, “Belediye Başkanımız bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Sezon sonunda şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükseldik. Çok mutluyuz” dedi. Bu sezon başarılı maçlar çıkararak şampiyon olduklarını belirten Mehmet Ustalar, Marmara Üniversitesi Elektrik Bölümü’nde öğrenci olduğunu aynı zamanda amatör olarak futbol oynadığını ifade etti. Ustalar, Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü olarak amatör liglerin ardından profesyonel liglere çıkmayı hedeflediklerini anlattı.


ARŞİV