Pedallar sağlıklı kalpler için dönecek

Türk Kalp Vakfı ve Bisikletliler Derneği işbirliği ile düzenlenecek olan bisiklet turu 21 Nisan Pazar günü saat 11.30’da Kadıköy Kalamış Parkı’nda start alacak

17 Nisan 2024 - 14:26

Türk Kalp Vakfı 36. Kalp Haftası’nda kapsamında pek çok farklı etkinliğe imza atıyor. Bu yıl “İyi kalpler için hep birlikte” sloganıyla düzenlenen ve sporun kalp sağlığımız için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak amacıyla bilinçlendirici, bilgilendirici organizasyonlar yapan vakfın etkinlikleri mayıs ayı ortalarına kadar İstanbul’un farklı yerlerinde çeşitli etkinliklerle devam edecek.Etkinlik takviminde 21 Nisan Pazar günü Bisikletliler Derneği ile birlikte organize edilen Kadıköy’de düzenlenecek olan “İyi kalpler için harekete geçin” bisiklet turu 21 Nisan Pazar günü saat 11.30’da Kadıköy Kalamış Parkı’nda başlayacak. Caddebostan Sahil Şeridi ve Suadiye, Bostancı, Kadıköy rotasını izleyerek son bulacak. 

Bisiklet turu ve diğer etkinlikler ile ilgili daha detaylı bilgiye bisikletliler.org ve tkv.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.



 


ARŞİV