Mahalleli tenisi sevdi

Geleneksel Koşuyolu Spor Kulübü Tenis Turnuvası mahalleye renk katıyor

11 Haziran 2015 - 13:05
 
Geleneksel Koşuyolu Spor Kulübü Tenis Turnuvası mahalleye renk katıyor

 
MUSTAFA SÜRMELİ

Dört hafta süren 5.Geleneksel Koşuyolu Spor Kulubü Tenis Turnuvası muhteşem final maçları ile sona erdi. Koşuyolu ve Acıbadem halkının kaynaşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvada mahalleliler ailece sporun keyfini yaşadı.
Mahalleliler turnuvaya hafta sonları eşleri ve çocukları ile beraber katıldı. Turnuva ve tenis sporuna halkın ilgisinin arttığı gözlenirken, İstanbul kulüplerinin de turnuvayı takip ettiği belirtildi.
Turnuvayı organize eden Burhan Şen, Koşuyolu halkının isteği ve beraberliği ile Koşuyolu Tenis Derneği’ni kurduklarını, halka ücretsiz tenis eğitimi vermeyi amaçladıklarını belirterek, turnuvayı yılda iki defa düzenlemeyi düşündüklerini açıkladı. 650 tenisçinin korttan faydalandığını belirten Şen, “Kulübümüz tarafından tüm Koşuyolu ve Acıbademlilere ücretsiz tenis dersleri veriyoruz. Bu yaz 65 öğrenci ve 50 yetişkin tenis severe ücretsiz ders vererek tenis öğreteceğiz” dedi.
Koşuyolu’daki tenis kortunu mahalleye kazandıran ve spor faaliyetlerinde destekleyen Kadıköy Belediyesi’ne teşekkür eden Koşuyolulular bu tür sportif faaliyetlerin sık olmasını istediler.
5. Geleneksel Koşuyolu Spor Kulübü Tenis Turnuvası’na 5 kategoride 120 tenisçi katıldı.
 
 

 


Yeni başlayan kadınlarda 1. Gülşen Erensoy, 2. Ergül Çakır, 3. Huriye Maden; Yeni başlayan erkeklerde 1. Kerem Akçaoğlu, 2. Hasib Altın, 3.Mehmet Akçaoğlu; yaş katagorisinde kadınlarda, 1. Asuman Turan, 2. Saadet Kurçenli, 3. Özlem Çıkış; yaşkategorisinde erkeklerde, 1. Celil Şişman, 2. Tuncay Ulusoy, 3. Yaşar Çıkış ve karışık kategoride 1. Saadet-Ünal ikilisi ve 2. Yaşar-Özlem ikilisi oldu.

ARŞİV