Koşuyolu'nda tenis şöleni

2.Geleneksel Koşuyolu Spor Tenis Turnuvası renkli maçlar ve görüntülerle sona erdi. Mahalleli spor coşkusuyla dolu bir turnuvayı geride bıraktı.

18 Aralık 2013 - 10:19
Koşuyolu ve Acıbadem Mahalleleri arasında uzun yıllara dayanan dostluğu pekiştirmek, spor bilincini ve sevgisini arttırmaya katkıda bulunmak, bir yandan da boş zamanların tenis oynayarak geçirilmesini sağlamak amacıyla Koşuyolu Spor Kulübü tarafından organize edilen 2.Geleneksel Koşuyolu Spor Tenis Turnuvası sona erdi.
Yoğun katılım ve ilginin olduğu turnuvada tenisçiler birbirleriyle çekişmeli ve zevkli maçlar oynayarak iddialarını ortaya koydu. Yüz yirmi  sporcunun mücadele ettiği turnuvada erkeklerde Vahe Taşçıoğlu bayanlarda ise Dina Eyüboğlu şampiyon oldu.
Koşuyolu Spor Tenis Koordinatörü Burhan Şen, Koşuyolu Spor Kulübü olarak hedeflerine ulaştıklarına inandıklarını belirterek, “Her yıl iki defa düzenlediğimiz geleneksel tenis turnuvasına ilgi artarak devam ediyor. Bizlerin de Koşuyolu’nda tenis sporuna hizmetleri devam edecektir” dedi. Turnuvada derece yapan sporculara kupa ve çeşitli ödüller verilerek heyecanlarına ve başarılarına renk kattıklarını kaydeden Şen, turnuvaya katılan tüm tenisseverleri ve derece yapan sporcuları tebrik etti.
Koşuyolu ve Acıbadem halkına tenis kortları kazandırdığı için Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e ve Koşuyolu Mahalle Muhtarı ile Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı K. Taşkın Tuna’ya da teşekkür eden Şen, “3. Koşuyolu Cup, gelecek nisan ayında daha fazla katılım ile yapılacak. Tüm amatör tenis oyuncularını turnuvaya davet ediyoruz. Hayatınızdan tenis eksik olmasın” dedi.

KOŞUYOLU CUP SONUÇLARI
-Tek Erkekler Sıralaması
1. Vahe Taşçıoğlu
2.Emre Sungur
3.Ali Sürmelioğlu
4.Ozan Gür
-Koşuyolu Cup Tek Bayanlar Sıralaması
1. Dina Eyüboğlu
2.Saadet Kurçenli
3.Aysun Kangör
4.Nihal Özçelik. 

ARŞİV