Kızıltoprak Play Off’ta

Genç Kızıltopraklılar Genç takımı Play Off’larda

09 Mart 2017 - 09:05

Genç Kızıltopraklılar Genç takımı 1 Mart Çarşamba günü Bayrampaşa Spor Salonu’nda 20.00’da İstanbul Panterleri Spor Kulübü takımı ile karşılaştı. Kadıköy ekibi deplasmanda oynadığı maçı 74-55 kazanmasını bildi.

İstanbul A Ligi Genç Erkekler Ligi sezonunun final grubu son maçına çıkan Genç Kızıltopraklılar maça iyi başladı. İlk periyodu 23-13 önde tamamladı. İkinci periyoda da hızlı başlayan Kadıköy ekibi devreyi 43-25 tamamladı. Üçüncü periyodu 60-35 tamamlayan Genç Kızıltopraklılar maçtan 74-55 galip ayrıldı. Genç Kızıltopraklılar Genç takımı elde ettiği bu galibiyetle grubunu ikinci sırada tamamladı.

U13 FARK ATTI

Genç Kızıltopraklılar U13 Farklı kazandı. Genç Kızıltopraklılar U13 takımı Yakacık Spor Salonu’nda deplasmanda karşılaştığı Ada Yıldızları’nı 46-9’luk farklı bir skorla mağlup etti.

İstanbul A Ligi U13 Erkekler Ligi sezonunun beşinci maçına çıkan Kızıltopraklılar devreyi 26-7 önde tamamladı. Üçüncü periyot 36-9 ile tamamlanırken, Oyun disiplininden kopmadan devam eden Kızıltoprak maçı 46-9 tamamladı.

DİNAMO’YA MODA ÇELMESİ              

İstanbul Büyük Erkekler Basketbol Ligi (İBEL) heyecanlı maçlara sahne oluyor. İBEL C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Dinamo ile Modaspor karşılaştı. Maltepe Spor Salonu’nda oynanan maç iki güçlü ekibin güzel oyunuyla basketbolseverlere güzel bir maç izleme imkanı sunarken iki takımın sahadaki performansı izleyenlerden alkış aldı.

Oynadığı 7 maçı da kazanan ve liderliğini sürdüren Dinamo, 7 maçta 5 galibiyeti bulunan Modaspor ile sekizinci hafta maçında karşılaştı. Maç 47-61 Modaspor’un galibiyetiyle tamamlandı. Dinamo C Grubunda 15 puanla liderliğini sürdürüyor. Modaspor’un dördüncü sırada ve 14 puanı bulunuyor.


ARŞİV