Kadıköy’de voleybol şenliği

Geleneksel Hasan Tahsin Tavukçuoğlu Mini Voleybol Şenliği’ne coşku hakimdi

14 Haziran 2017 - 11:31

Atacan Eğitim Kurumları’nın spor bahçesinde 28 takımın ve 250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 6. Geleneksel Hasan Tahsin Tavukçuoğlu Mini Voleybol Şenliği’nde kazanan yine dostluk oldu. Öğrenciler, veliler 6. Hasan Tahsin Tavukçuoğlu Mini Voleybol Şenliğinde spor dolu bir gün yaşadı.

Voleybol şenliğine bu sezon da Kadıköy ilçesindeki çeşitli okul ve spor kulüplerinin misafir edildiği şenlik kapsamında 28 Minik Kız Voleybol takımının katılımı ile gerçekleşen turnuvada 250 sporcu aileleriyle birlikte coşkulu vakit geçirme fırsatı yakalarken paylaşımı ve takım olma ruhunu yaşadı.

Okulun spor bahçesinde yapılan şenliğin, sporcular arasındaki dostluğu ve spor bilincini geliştirmek adına düzenlendiği ve şenliğe ilginin her geçen yıl arttığı ifade edildi. Şenlikte okulun Atacan Spor Kulübü ile M.E. Marmara Akademi Spor Kulübü’nün jimnastik ve Taekwando öğrencileri de renkli gösterileriyle izleyicilere keyifli anlar yaşattı.   Hasan Tahsin Tavukçuoğlu Mini Voleybol Şenliği’ne katılan sporcu öğrencilere etkinlik sonunda madalya ve hediyeleri verildi.  

Diğer taraftan okullararası düzenlenen şampiyonalarda Atacan Eğitim Kurumları gençlerde Türkiye 3.lüğü kazanırken, yıldız kızlarda Türkiye’nin en iyi 4 takımı arasına girmeyi başarmıştı.


ARŞİV