Kadıköy'de güzel şeyler olacak

Kadıköy’de amatör spor için yeni bir dönem başladı. Kadıköy Belediyesi de bünyesinde Spor Müdürlüğü’nü faaliyete geçirerek, kentte amatör sporun sağlıklı, sistemli gelişimi için çalışmalarını hızlandı

12 Haziran 2014 - 16:58

Mustafa SÜRMELİ
Kadıköy Amatör Spor Kulüpleri Birliği, düzenlediği kahvaltılı toplantıda Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile bir araya geldi. Kadıköy’de sporun konuşulduğu toplantıda kentte amatör sporun gelişimi konusunda önümüzdeki günlerde önemli atılımların yaşanacağı mesajı verildi.
30 Mayıs Cuma günü Fenerbahçe Khalkedon Restorantta düzenlenen toplantıya Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy Belediyesi CHP Grubu Meclis Üyesi İlhan Sadıkoğlu, Kadıköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği (KASKD) ve Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı Taşkın Tuna, 2. Başkanı Ramazan Oral, Asbaşkanı ve Yeldeğirmeni Spor Kulübü Başkanı Hasan Ali Ölmez, Onursal Başkanı ve Hilal Spor Kulübü Başkanı Baki Nedim Baltacı, Sayman ve Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gediz, Genel Sekreteri ve Koşuyolu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karabiber, Yönetim Kurulu Üyesi ve Acarspor Kulübü Başkanı İlhan Ekal, Yönetim Kurulu Üyesi ve Feneryolu Spor Kulübü Başkanı İhsan Yadigar, Haydarpaşa Demirspor Kulübü Başkanı Cavit Ocak, Acıbadem Spor Kulübü Başkanı Oğuz Atagün, Yenidünya Spor Kulübü Başkanı Burhan Yenidünya, Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nazan Gürkan ve Kulübün Antrenörü Ahmet Gediz, Kozyatağı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Enver Deniz katıldı.
Toplantıda; Kulüpler Birliği’nin yapılanması ve bir çalışma ofisine kavuşturulması, amatör spor kulüplerine bu yıl yapılacak yardımlar, Kadıköy Belediyesi’nin nasıl ve ne şekilde amatör spor kulüplerine katkı sunabileceği konuları gündeme geldi.
Kadıköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği(KASKD) ve Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı Taşkın Tuna yaptığı açıklamada, “Kulüplerimizin en büyük sorunu antrenman ve maçlarını yapabilecekleri sahalara sahip olamaması. Antrenman ve maç yapmak için saha parası ödemek zaten zor durumda olan kulüplerimizi sıkıntıya sokuyor. Sıkıntılarımızı ve isteklerimizi Sayın Belediye Başkanımız Aykurt Nuhoğlu’na ilettik. Başkanımız bu istekleri değerlendireceğini, imkanlar ölçüsünde amatör spor kulüplerine yardımcı olacağını, amatör spor kulüplerinin, çocuk ve gençlerin iyi yetişmeleri, sokaklardan ve kötülüklerden korunmaları için uygun ortam olduklarını ifade etti. Toplantıdan umutlu ve memnuniyetle ayrıldık. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköy’de sporun sağlıklı, sistemli gelişimi için bünyesinde çok yakın zamanda Spor Müdürlüğü’nü faaliyete geçireceği de aktarıldı.

ARŞİV