Kadıköy Bulls’tan süper galibiyet

Kadıköy Bulls ilk defa düzenlenen Balkan Süper Ragbi Ligi Şampiyonası’nda muhteşem bir galibiyet kazandı

06 Haziran 2017 - 15:09

Balkan Süper Ragbi Ligi Şampiyonası başladı. Ülkemizi Balkan Süper Ragbi Ligi Şampiyonası’nda başarıyla temsil eden Kadıköy Bulls ikinci maçında galip geldi.

Kadıköy Bulls, Balkan Süper Ligi kapsamındaki ikinci maçında, Bulgaristan’dan Lokomotiv Sofia’yı ağırladı. Muhteşem bir maç çıkaran ekibimiz sahadan 56-10 gibi farklı bir skorla ayrılarak ligde kalitesini gösterdi.

Geçtiğimiz Nisan ayında Sırbistan, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Türkiye’nin katılımıyla Balkan Süper Ragbi Ligi kuruldu. Ülkemizdeki Ragbi ligi sporunu desteklemek adına Ragbi Lig Derneği’nin düzenlediği turnuva maçlarından birinci olarak çıkan Kadıköy Bulls da bu ligde oynamaya hak kazandı. Boğalar, 27 Mayıs Cumartesi günü Edirne’de oynadığı maçta Bulgar ekibi Lokomotiv Sofia’yı 56-10 mağlup etti.

Toplamda 8 takımın yarıştığı ligde ilk maçını, Sırbistan’dan Dorcol takımına karşı oynayan Bulls, bu müsabakada 0-62 skorla yenilmişti. Geçtiğimiz Cumartesi, Trakya Üniversitesi Ayşe Kadın Yerleşkesi’nde gerçekleşen karşılaşmada Kadıköylülerin yüzü güldü ve ilk galibiyetini aldı. Takım kaptanı Doruk Çeliktutan ise yaptığı 3 try + 3 asist ile maçın en iyi oyuncusu seçildi.

BELGRAD YOLCUSU

Kadıköy Bulls super ligdeki üçüncü maçını deplasmanda oynayacak. Boğalar, son olarak Belgrad’a giderek Sırp takım RedStar ile karşı karşıya gelecek. Lig kapsamındaki bu maçı kazanıp yarı finale çıkmak için yarışacak.


ARŞİV