İstanbul Amatör Futbol Ligi'nde bu hafta

İstanbul Amatör Futbol Liglerinde bu hafta oynanan maçlar ve sonuçlar şöyle

29 Mart 2017 - 15:26

İstanbul Amatör Futbol Liglerinde bu hafta oynanan maçlar ve sonuçlar şöyle:

2. AMATÖR LİG HEYECANI

İstanbul 2. Amatör Futbol Ligi 2016-2017 sezonunda her geçen hafta heyecan daha da artıyor. Ligde haftalar ilerlerken, Kadıköy takımları inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor.  

14. grupta

Ligdeki yükselişini sürdüren ve 6 puanla grubunda üçüncü sırada yer alan Haydarpaşa Demir bu hafta Kartal Yunusspor ile deplasmanda karşılaştı. Haydarpaşa Demir deplasmanda 1 gol bulmasına rağmen maçtan 2-1 mağlup ayrılarak grubunda 9 puanla 3. Sırada yer aldı.

Diğer taraftan aynı grupta yer alan Erenköy Gençlik ise Harb-İş ile oynadığı maçta 1-1’lik skorLa haftayı 1 puanla kapattı. Erenköy Gençlik 7 puanla 5. Sırada yer aldı.

Erenköy Gençlik haftaya Haydarpaşa Demir ile karşılaşacak. Kadıköy derbisinin sonucu merakla bekleniyor.   

15. grupta

Kozyatağı bu hafta deplasmanda oynadığı maçtan 1 puan çıkarmayı başardı. Sitespor ile karşılaşan Kadıköy ekibi, grubun güçlü takımlarından Sitespor ile 0-0 berabere kaldı. Kozyatağı kazandığı puanla 10 puanla 2. Sırada yer aldı. Kozyatağı haftaya grupta 5. Sırada yer alan Ataşehirgücü ile karşılaşacak.

16. grupta Feneryolu gelecek hafta 9 puanla 3. sırada bulunan Üsküdar İcadiye ile deplasmanda karşılaştı. Feneryolu deplasmanda 2 gol atarak rakibine kolay lokma olmadığını gösterse de maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

 Erenköy Acar da bu hafta karşılaştığı Ferahspor’a 2-0 mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı.

Haftaya Kadıköy’de derbi var. Kadıköy’ün iki takımı Feneryolu ile Erenköy Acar karşılaşacak.

18. grupta Hasanpaşa bu hafta deplasmanda puan kaybetmedi. Grupta bir sıra geride olan Küçükbakkalköy ile karşılaşan Kadıköy takımı, maçtan 1-1 berabere ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı ve puanını 5’e yükseltti.

Hasanpaşa haftaya 1453 Maltepe Gençlik ile karşılaşacak. Maltepe Gençlik 7 puanla grupta 5. Sırada yer alıyor.

U19 1.(19 Yaş altı) Ligi                                                       

Haftanın maçlarında skorlar ve haftanın programı şöyle:

18. Grupta                                                         

Ligde şu ana kadar istediği sonuçları alamayan Bostancı 9. Hafta maçında 1453 Maltepe Gençlik ile karşılaştı ve maçtan 4-2 galip ayrıldı. Bostancı haftaya Çubuklu ile deplasmanda karşılaşacak.

19. Grupta

Kozyatağı için şu ana kadar ligde işler yolunda gitmiyor. Taşdelen deplasmanda karşılaşan Kozyatağı 8-2 mağlup oldu. Kozyatağı haftaya İstanbul Kartal Bld. ile karşılaşacak.

22. Grupta

Bu hafta Koşuyolu Orhanlıspor’a 3-0 hükmen mağlup oldu. Grubunda 1 puanı olan Koşuyolu son sırada yer aldı. Koşuyolu haftaya Pendik Güllübağlar ile karşılaşacak.

23. Grupta

Fikirtepe bu hafta karşılaştığı Kartal Çavuşoğlu ile deplasmanda 1-1’lik skorla moral buldu. Haftayı 1 puanla kapatan Fikirtepe Dumlupınar, 4 puanla 6. Sırada yer aldı. Fikirtepe Dumlupınar haftaya Üsküdar Anadolu ile karşılaşacak.

U16/A

17. Grupta yer alan Bostancı, Ataşehir Doğuş ile yaptığı maçı 1-0 kazanarak grubunda 3 puanını aldı ve bir sıra yükselerek 7. Sırada yer aldı. Ataşehir Doğuş ise aldığı yenilgiyle grupta son sırada kaldı. Bostancı haftaya lider Pendikgücü ile deplasmanda oynayacak.

U16/B

18. Grup maçında geçen Koşuyolu 9. Hafta maçında Çekmeköy Çarşı ile karşılaştı ve iyi futbol ve 3 golle maçtan 3-1 galip ayrıldı. Koşuyolu puanını 14’e yükseltirken, grubunda 3. Sırada yer aldı. Koşuyolu haftaya Taşdelen ile deplasmanda karşılaşacak.

19. Grupta Yel değirmeni haftaya İstanbul Kartalları deplasmanından puanla dönmeyi başardı. Güçlü rakibi karşısında 1-1’lik skorla haftayı puanla kapatan Yel değirmeni 10. Hafta maçında İstanbul DSİ ile oynayacak.


ARŞİV