İlker Terzioğlu yeniden basketbolda

Uzun bir sakatlık döneminin ardından tekrar basketbola dönen İlker Terzioğlu duygularını Gazete Kadıköy’e anlattı

19 Ocak 2017 - 10:08

İlker Terzioğlu, İstanbul Büyük Erkekler Basketbol Liginde (İBEL) forma giyerken yaşadığı sakatlık ve sonrasında aldığı kilolar nedeniyle oynadığı kulüplerde beklediği performansı sergileyememiş, bu yüzden basketboldan uzaklaşmıştı. Terzioğlu, bu sezon Moda Spor ile sahalara yeniden döndü. Genç basketbolcu “Buradaki rolüm takıma ağabeylik yapmak ve tecrübelerimden genç takım arkadaşlarım ile beraber saha içerisinde ve dışında örnek sporcu olarak bir şeyler aktarabilmek. Moda Spor ile yeniden başlangıç yaptığım için mutluyum” dedi.

BASKETBOLUN KEYFİNİ YAŞAMAK

Basketbolu çok sevdiğini, basketboldan uzak kaldığı dönemde de spordan kopmayıp, basketbol haberlerinin yer aldığı bir internet sitesi kurduğunu ve spora katkılarını sürdürdüğünü anlatan Terzioğlu, eski takımı ile maçlara çıkmaya başladı. Genç bir kadroya sahip olduklarını, tecrübelerini genç sporculara aktararak onlara örnek olmak istediğini belirten basketbolcu, sezona mağlubiyetle başladıktan sonra toparlanmasını bilip, üst üste 3 galibiyet aldıklarını ve başarılı şekilde ligde yola devam ettiklerini söyledi.

FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ

İlker Terzioğlu, “Oyuncular arasında tatlı bir rekabet var. Hepimizin hedefi başarılı bir sezon geçirmek. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Rakibimiz olarak farklı takımlarda forma giyiyor olsalar da aslında hepimiz basketbol için mücadele ediyor ve bir arada olmaktan keyif alıyoruz. Sezon başında bir araya gelerek bir hedef belirledik. Kadromuzda da sezon başında değişiklikler oldu. Yeni bir kadro ile ilk hedefimiz Final grubuna çıkabilmek. Şu ana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyor. Umarım sezon sonu da güzel bir noktaya gelmiş oluruz” diye konuştu. Tecrübeli basketbolcu, genç sporculara da sağlıklı olmak için spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya özen göstermelerini önererek, “Yaş ne olursa olsun hiç bir şey için geç değil. Eksik olan tek şey sabırlı olup çok çalışmakta” dedi.


ARŞİV