Fenerbahçe’de sezon öncesi imzalar atıldı

Fenerbahçe yeni sezona yeni teknik direktör ve yeni transferleriyle başlayacak

05 Temmuz 2017 - 09:39

Fenerbahçe Spor Kulübü Teknik Direktör Aykut Kocaman ile 2 yıllığına anlaştı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen imza töreni ve basın toplantısına katılan Aykut Kocaman, futbolculuk döneminde giydiği 11 numaralı Fenerbahçe forması ile objektiflere poz verdi. İmza törenine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de katıldı. Aykut Kocaman, kendisi için zirvenin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

11 NUMARA MEHMET EKİCİ’DE

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Mehmet Ekici, kendisini 3 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Başkan Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törende Ekici, 11 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici’nin profesyonelce davranışlarını kulüp olarak hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi. Ekici de, “Burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Türkiye’nin en büyük kulübündeyim” dedi.

1990 doğumlu futbolcu sırasıyla Bayern München, Nürnberg, Werder Bremen, Trabzonspor’da forma giydi.

ÇABUK FUTBOLCU

Fransız yıldız oyuncu Mathieu Valbuena, kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Deneyimli oyuncu, şampiyonluk için elinden geleni yapacağını belirtti ve Fenerbahçe’nin büyüklüğüne vurgu yaptı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın toplantısına Asbaşkanlardan Ali Yıldırım, Önder Fırat, Ozan Balaban, Yönetim Kurulu Üyeleri Cenk Başak ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya da katıldı.

1984 doğumlu futbolcu futbol kariyerine Bordeaux’ta başladı. 19 yaşında Libourne St. Seurin’e ardından 8 sezon formasını giyacaği Marsilya'ya transfer oldu.

Dinamo Moskova'ya transfer olan Valbuena, tekrar Lyon'a transfer oldu. Ofansif yönü ağır basan ve atak futboluyla dikkat çeken futbolcu, çabuk ve kıvraklığıyla rakip takım defansı için dikkat edilmesi gereken bir futbolcu.

Fransa Milli Takımı’yla 2014 Dünya Kupası'nda oynadı. Geçen sezon Lyon formasıyla 26'sı ilk 11'de olmak üzere toplam 43 maçta forma giydi ve bu maçlarda 10 gol, 7 asist yaptı.


ARŞİV