Fenerbahçe Anadolu madalyaları topladı

Fenerbahçe Anadolu Lisesi atletizm, basketbol, voleybol ve futbolda şampiyonluk ve dereceler elde etti

06 Haziran 2017 - 15:05

Sporun çeşitli branşlarında şampiyonluklar kazanan ve dereceler elde eden Fenerbahçe Anadolu Lisesi sporda başarılı bir yılı geride bıraktı. 

DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Liselerarası Atletizm Şampiyonası’nda 100 metrede Türkiye Şampiyonu Fenerbahçe Anadolu Lisesi’nden Mustafa Onur Sadıkoğlu oldu.

Fenerbahçe Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Onur Sadıkoğlu elde ettiği bu başarıyla Fransa’nın Nice şehrinde yapılacak olan Dünya Liselerarası Atletizm Yarışması’nda 100 metrede yarışacak.

ÜÇ BRANŞTA ŞAMPİYON

Fenerbahçe Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Liselerarası Genç Erkekler Basketbol İstanbul Şampiyonu oldu. Anadolu Yakası eleme maçlarını kazanan Fenerbahçe Anadolu Lisesi, şampiyonluk maçını da 54-36 kazanarak şampiyonluğu elde etti.

Kadıköy İlçesi Genç Erkekler futbol turnuvasında finalde 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 8-3 yendi ve şampiyonu oldu.

Kadıköy ilçesi Şehit Ömer Halisdemir genç kızlar voleybol turnuvasında ikincilik kazanan Fenerbahçe Anadolu Lisesi,  İstek Semiha Sakir Turnuvası’nda da şampiyon oldu.

Fenerbahçe Anadolu Lisesi Basketbol takımı da Kadıköy İlçesi Şehit Ömer Halisdemir Basketbol Turnuvası’nda da ikincilik elde ederek önemli bir başarı elde etti.  


ARŞİV