Caferağa’da üçlük yarışması

Genç basketbolseverler, Kadıköy Belediyesi’nin sponsorluğunda Sonperiyot.com ve NF Instagram sayfalarının organizatörlüğünde üçlük yarışmasında ter döktü

06 Aralık 2019 - 20:20

Kadıköy Belediyesi, gençlerin spora yatkınlığını arttırmak ve sporu her kesimin ulaşabileceği bir noktaya getirmek için etkinlikleri desteklemeye devam ediyor. Bu etkinliklerden biri de 1 Aralık Pazar günü Caferağa Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Tüm etkinlik ve katılımın ücretsiz olduğu Sonperiyot.com ve NF Instagram sayfasının düzenlediği üçlük yarışmasına 100’ün üzerinde genç basketbolsever katıldı. Etkinliğin destekleyicileri ve sponsorları arasında Kadıköy Belediyesi’nin yanı sıra Peak, Mugo, Ucla, Sport +, Baskethane gibi kurumlar yer aldı.

Etkinliğin organizatörlerinden Turgay Doğan, bu sene Caferağa Spor Salonu’nda ikinci etkinliği yaptıklarını belirtti ve “Etkinlik ve katılım tamamen ücretsizdi. Sponsorlarımızın desteğiyle burada kazananlara ve bazı izleyicilere hediyeler veriyoruz. Sayfamızdaki başvuru formunu dolduran genç basketbolseverler bugün burada birbirleriyle yarıştılar ve basketbolun keyfine varma fırsatını yakaladılar” dedi.

Ünlü basketbol yorumcusu Murat Murathanoğlu’nun da katıldığı etkinlik hakkında Doğan şunları aktardı: “Biz yedi senedir sosyal medyada aktif bir oluşumuz. Basketbolu Türkiye’de tanıtmayı ve insanların basketbola daha fazla ilgi duymasını sağlamaya çalışıyoruz. Böyle etkinliklerde de hem Kadıköy Belediyesi’nin hem de sponsorlarımızın desteği çok önemli. Bu destek sayesinde daha geniş kitlelerle yarışmalar, etkinlikler düzenleyebiliyoruz. Basketbolun yayılmasında katkımızın olması bizi oldukça mutlu ediyor. Basketbola ilgili insanlar da burada birbirleriyle tanışıyorlar, biz de onlarla tanışıyoruz. Sonuçta da eğlenceli, spor dolu, basketbola dair her şeyin olduğu bir gün geçirmiş oluyoruz.”

Öğle saatlerinde başlayan etkinlik akşama kadar sürdü ve kazananlara verilen ödüllerin ardından son buldu. Etkinliği düzenleyenlerden Turgay Doğan, bundan sonra da bu tarz etkinlikleri devam ettireceklerini dile getirdi.


ARŞİV