Belediye Olimpiyatları başladı

Kadıköy Belediyesi personeli mesai bitiminin ardından olimpiyatlara katılmak üzere Kalamış Spor Merkezi’nin yolunu tutuyor

26 Nisan 2017 - 10:50

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Kadıköy Belediyesi Olimpiyatları’nın ikincisi başladı.

Kadıköy Belediyesi personelinin katılacağı ve futbol, tenis, masa tenisi, tavla, dart ve bocce branşlarında gerçekleştirilen turnuvada müsabakalar Kadıköy Belediyesi Kalamış Spor Merkezi’nde 24 Nisan 2016 – 26 Mayıs 2017 tarihlerinde 17:00-20:00 saatleri arasında düzenleniyor.

Maç saatleri personelin çıkış saatlerine göre ayarlandı ve maçlar 17.30-18.00-18.30-19.00 saatlerinde oynanıyor.  

Kadıköy Belediyesi’ne bağlı tüm müdürlükler ve bağlı birimler arasında yapılan futbol turnuvası 24 Nisan 2017 Pazartesi günü oynanan 3 maçla başladı. Turnuva maçları Kalamış spor merkezi halı sahalarında yapılıyor. İmar Müdürlüğü ile Spor Müdürlüğü arasında oynanan maç 2-2- berabere tamamlandı. İlk tur lig usulü, ikinci tur ise çapraz eşleşme ile eliminasyon sistemine göre oynanacak. Takımlar 7 as, 5 yedek oyuncudan oluşabilecek. Grup maçları tek devreli lig usulü üzerinden oynanacak.

Turnuvada şampiyon takım, finalist takım, en centilmen takım, gol kralı olan oyuncular kupa madalya ve hediyeler ile ödüllendirilecek.

Tenis maçları da Turnuva Kalamış spor merkezi tenis kortlarında yapılan maçlarla başladı. Turnuva; kadınlar ve erkeklerde 18, 35 ve 45 yaş üstü kategorileri ile çiftler kategorilerinde düzenlenecek. İlk tur lig usulü, ikinci tur ise çapraz eşleşme ile eleminasyon sistemine göre oynanacak. Grup maçları tek devreli lig usulü üzerinden oynanacak.

Masa Tenisi, Dart, Tavla ve Bocce turnuvaları da Kadıköy Belediyesi Olimpiyatları kapsamında yer alan diğer branşlar arasında yer aldı.


ARŞİV