Balkanlarda 3.’lük

İlayda Veziroğlu, Balkan Yelken Şampiyonasını ilk üçte tamamladı

22 Eylül 2017 - 08:55

50. Balkan Yelken Şampiyonası, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü himayesinde 05-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Tekirdağ’da; toplamda 204 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Türkiye, şampiyonada dört birincilik elde ederken, bir ikincilik ve iki üçüncülüğün sahibi oldu.

Fenerbahçe Doğuş Yelken Kulübü’nün başarılı sporcularından İlayda Veziroğlu, Laser Radial Bayanlarda üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Marmara Yelken Kulübü sporcularından optimist sınıfında Gürkan Arsan, Kerem Akça, Doğa Demirel, Laser 4.7 sınıfında Zeynep Berin Göl, Laser Radial sınıfında ise Göktuğ Gültekin ve Zeynepsu Nailoğlu oldukça hafif esen rüzgarda dört gün boyunca mücadele etti.

TEŞEKKÜRLER NOGAY

Yelken sporumuzun yetiştirdiği genç yeteneklerden olan Nogay Dökmeci, Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti.

Nogay Dökmeci 11-26 Ağustos 2017 tarihleri arasında Hollanda’nın Mademlik kentinde 63 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 2017 Laser Radial Dünya Şampiyonası’nı 17. sırada tamamlayarak gururlandırdı.

1-10 Eylül 2017 tarihlerinde Macaristan’da düzenlenen Finn Dünya Şampiyonası sona erdi. 32 ülkeden 113 sporcunun yarıştığı şampiyonada ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Doğuş Yelken sporcusu Alican Kaynar 29. oldu.

DECATHLON KUPASI CADDEBOSTAN’DA

Kadıköy sahillerinde yelkenler süzülecek. Sonbaharla birlikte rüzgârın da arttığı Marmara Denizi’nde Kadıköy sahilleri ay sonunda yelken yarışlarına ev sahipliği yapacak. Marmara Yelken Kulübü(MYK) Kurucular - Decathlon Kupası, 30 Eylül - 01 Ekim Tarihleri Arasında Caddebostan Sahilde düzenlenecek.

Marmara Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bu yarışmada; Optimist, Laser 4.7 ve Laser Radial kategorilerinde tekneler yarışacak.


ARŞİV