Amatör futbolda bu hafta

İstanbul 2. Amatör Futbol Ligi'nde haftanın sonuçları şöyle:

06 Haziran 2017 - 15:02

2. AMATÖR LİG

Kadıköy’de derbi haftasında Erenköy Gençlik-Haydarpaşa Demir maçında Haydarpaşa Demir galip gelirken, Erenköy Acar-Feneryolu arasında oynanan maçı da Feneryolu kazandı.

Haydarpaşa Demir son haftalara 3. Sırada girdi. Kozyatağı güçlü rakiplerine karşı başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Hasanpaşa bu hafta 3-0 hükmen kazandı.

14. grupta

15. hafta maçında Erenköy Gençlik ile Haydarpaşa Demir arasında Kadıköy derbisi oynandı. Ligin tamamlanmasına birkaç hafta kala oynanan derbide Haydarpaşa Demir 5-1 galip geldi.  Haydarpaşa Demir 31 puanla 3. Sırada, Erenköy Gençlik ise 19 puanla 5. Sırada yer aldı.

16. Hafta maçında Haydarpaşa Demir İstanbul Ağrı Spor ile karşılaşacak.

15. grupta

Kozyatağı 15. Hafta maçında 4. Sırada yer alan Ataşehirgücü ile zorlu geçen bir deplasman maçına çıktı. Deplasmanda olmasına rağmen iyi bir maç çıkaran Kozyatağı maçtan 1-1 berabere ayrıldı. Kozyatağı 25 puanla 5. Sırada yer alıyor.

Kozyatağı haftaya Ataşehir Yoncaspor ile karşılaşacak.

16. grupta

Kadıköy’ün bir diğer derbisi de Erenköy Acar ile Feneryolu arasında oynandı. Feneryolu maçı 3-1 kazandı ve derbinin galibi oldu.

Feneryolu, Rivaspor ile karşılaşırken, Erenköy Acar, Üsküdar İcadiye deplasmanına gidecek.

18. grupta

Hasanpaşa ligin son haftalarına girilirken Beykoz Göllü maçını 3-0 hükmen kazandı. Hasanpaşa, Fatih Kelkit deplasmanına gidecek.


ARŞİV