Amatör Futbol Liglerinde bu hafta

İstanbul Amatör Futbol Liglerinde bu hafta oynanan maçlar ve sonuçlar şöyle:

03 Nisan 2017 - 10:51

2. AMATÖR LİGDE BU HAFTA

İstanbul 2. Amatör Futbol Ligi 2016-2017 sezonunda her geçen hafta heyecan daha da artıyor. Ligde haftalar ilerlerken, Erenköy Gençlik-Haydarpaşa Demir arasında oynanan Kadıköy derbisinde kazanan Haydarpaşa Demir oldu.  Feneryolu-Erenköy Acar arasında oynanan Kadıköy derbisinde de kazanan Erenköy Acar oldu.

14. grupta

Merakla beklenen Kadıköy derbisinda Erenköy Gençlik ile Haydarpaşa Demir karşılaştı. Haydarpaşa Demir maçı 4-2 kazandı. Haydarpaşa Demir kazandığı 3 puanla 12 puanla 15 puanlı İstanbul Ağrı Spor’un ardından 2. sırada yer aldı.

Haftayı puansız kapatan Erenköy Gençlik ise 7 puanda kalırken 6. sırada yer aldı.

Erenköy Gençlik gelecek hafta Kartal Yunus ile karşılaşacak. Haydarpaşa Demir ise haftaya İstanbul Ağrı Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

15. grupta

Kozyatağı bu hafta karşılaştığı Ataşehirgücü’ne 8-1 mağlup oldu. Haftayı puansız tamamlayan Kozyatağı 10 puanla 5. Sırada yer aldı.

Kozyatağı Haftaya Ataşehir Yoncaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kozyatağı maçtan puanla dönüp moral bulmak istiyor.

16. grupta

Kadıköy’ün bir başka derbisi de Feneryolu ile Erenköy Acar arasında oynandı. Çekişmeli ve heyecanlı geçen maç sonunda Erenköy Acar maçtan 2-1 galip ayrılan takım olurken kazandığı 3 puanla 4 puan kazanarak 8. sırada yer aldı.

Erenköy Acar gelecek hafta Üsküdar İcadiye ile karşılaşacak. Feneryolu ise Rivaspor ile deplasmanda oynayacak.

18. grupta

Hasanpaşa bu hafta 1453 Maltepe Gençlik ile karşılaştı. Hasanpaşa maçtan 7-1 mağlup ayrıldı. Haftayı puansız kapatan Hasanpaşa 5 puanla 9. sırada yer aldı.

Hasanpaşa gelecek hafta Beykoz Göllü Köyü ile deplasmanda karşılaşacak.

U19 1.(19 Yaş altı) Ligi                                                       

Haftanın maçlarında skorlar ve haftanın programı şöyle:

18. Grupta                                                         

Bostancı bu hafta Çubuklu ile deplasmanda karşılaştı ve maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Bostancıspor haftaya İdealtepespor ile karşılaşacak. Bostancı 5 puana sahip ve grupta 7. Sırada yer aldı.

19. Grupta

Kozyatağı bu hafta İstanbul Kartal Bld. karşısında 3-0 hükmen mağlup oldu. Kozyatağı gelecek hafta Sancaktepe ile karşılaşacak.

22. Grupta

Koşuyolu bu hafta karşılaştığı Pendik Güllübağlar maçından 5-0 mağlup ayrıldı. Koşuyolu 1 puana sahip ve grupta son sırada yer aldı. Koşuyolu gelecek hafta Dolayoba ile karşılaşacak.

23. Grupta

Fikirtepe Dumlupınar, Üsküdar Anadolu ile yaptığı maçı 3-1 kaybederken, 4 puanla grupta 6. Sırada yer aldı. Fikirtepe Dumlupınar gelecek haftayı maç yapmadan geçecek.

U16/A

17. Grupta yer alan Bostancı, Pendikgücü ile deplasmanda oynadığı maçtan 4-0 mağlup ayrıldı. 3 puanı bulunan Bostancı 7. Sırada yer aldı. Bostancı 11. Hafta maçında lider durumdaki Pendik Esenyalı ile karşılaşacak.

U16/B

18. Grupta Koşuyolu 10. Hafta maçında Taşdelen ile deplasmanda karşılaştı ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Koşuyolu haftaya Balkan Yeşilbağlar ile karşılaşacak.

19. Grupta Yel değirmeni 10. Hafta maçında İstanbul DSİ ile oynadı ve maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Yel değirmeni 5. Sırada yer aldı. Yel değirmeni haftaya Anadolu Kartalları ile deplasmanda oynayacak.


ARŞİV