Rana Beşe Polikliniği'ne 2 yeni bölüm

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikinliği’nde, Kardiyoloji ve Diyabet bölümleri açıldı.

27 Temmuz 2011 - 11:05

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikinliği’nde, Kardiyoloji ve Diyabet bölümleri açıldı.
1 yıldır Kadıköylülere hizmet veren poliklinikte, 2 hafta önce aktif hale gelen Kardiyoloji bölümünde, tüm kardiyoloji tetkik ve tedavileri uygulanabiliyor. Bu bölümün açılması nedeniyle Eforlu EKG, Ritim Holter, Tansiyon Holter ve EKO cihazları yenilendi. Her gelen hasta için EKG çekiliyor, daha sonra gerek görülürse EKO ve EFOR testleri de yapılıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nuri Çağlar, ''Ticari değil, sağlık hizmetine yönelik çalışıyoruz'' dedi.Diyabet bölümüyle ilgili bilgi veren Dahiliye Uzmanı Dr. Ayşe Gül Karaçam da açlık şekerinin yanında tokluk şekeri ve son 3 aylık şeker ortalamasını gösteren HbA1C hemoglobin testinin diyabet hastaları için önemine dikkat çekti.
Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği İdari Müdürü Zeynep Özen, ''Yeni açtığımız bölümlerimiz ve yeni alınan cihazlarımızla hastalarımıza daha iyi bir tedavi hizmeti veriyoruz'' dedi.
Düşük fiyatla kaliteli sağlık hizmeti sunulan Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği'nde, ilköğretim çağındaki çocuklara, sağlık bilinçlerini yükseltmek adına el yıkama, diş fırçalama, doğru beslenme ve hijyen gibi konularda eğitimler de veriliyor.


Eylem Başak ŞENTÜRK


ARŞİV