Numune Göz Hastanesi örnek

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sadık Eratik Göz Hastanesi, vatandaşın beğenisini kazandı…

05 Ocak 2011 - 16:23

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sadık Eratik Göz Hastanesi, vatandaşın beğenisini kazandı…


Hayırsever iş adamı Sadık Eratik tarafından 4 milyon liralık bağışla yapımı tamamlanıp, hizmete giren Sadık Eratik Göz Hastanesi özel hastaneleri aratmıyor.

Haydarpaşa Numune Hastanesi’nin bahçesine inşa edilen göz hastanesinde 24 hasta odası ve 48 hasta yatağı bulunuyor. Depreme dayanıklı olarak inşa edilen hastanede her türlü cerrahi müdahalenin yapılabildiği teknik donanıma sahip 6 ameliyathane bulunuyor. 28 poliklinik odasıyla hizmet veren örnek hastane halkın göz rahatsızlıklarına deva oluyor.

Yapımına 2003 yılında başlanan ve geçtiğimiz yıl hizmete giren Sadık Eratik Göz Hastanesi’nden Sosyal Güvenlik Kurumu mensupları ücret ödemeden faydalanabiliyor. Örnek hastaneyle ilgili olarak bilgi veren Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Caşkurlu, “Göz binamız yeni ve dayanıklı bir binada hizmet veriyor. Anadolu Yakası’nda donanımı ve büyüklüğüyle örnek bir hastane. Her türlü cerrahi işlemin yapıldığı yeni ekipmana sahip bir birim. 2010 yılında halkımızın hizmetine açtık” dedi.


ARŞİV