‘Tango aşkına’ bir konser

TangoNEVA Grubu’nun “Tango Aşkına” başlıklı konseri Kadıköy’de yapılacak.

09 Ocak 2018 - 15:07

Kasım ayından bu yana Caddebostan Özel Irmak Okulları Kültür Merkezi’nde devam eden Irmak Konserleri’nin üçüncüsü, 16 Ocak Salı akşamı, saat 20:00’de bu kez tutkunun ve aşkın müziği olan tango ile devam ediyor.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın usta müzisyenlerinden (piyanoda Ayşe Nil Ülgener, kemanlarda Yonca Sülün ve Gaye Süslüoğlu, viyolada Didem Hekimoğlu, viyolonselde Jülide Canca Eke, kontrbasta Ceren Akçalı) kurulu TangoNEVA, bu konserde sevilen Arjantin tangolarından örnekler sunacak. Her konserlerinde dinleyicisine özel bir program sunan ve kendilerine özel bir dinleyici grubu yaratan TangoNEVA bu konserinde de, tango denince akla ilk gelen bestecilerin Piazzola, Gardel ve Mores’in  tangolarından oluşan program ile  dinleyicilere  müzik ziyafeti sunacak.  Irmak Konserleri’nin daimi moderatörü ve sunucusu Ali Pınar, sunulan şarkıların hikayelerini dillendirecek, tangonun dünyada  neden aşkın ve tutkunun müziği olduğunu anlatacak. Sürprizlerin de yer alacağı gecede Murat Kazak ve Bengi Yeniaydın müziğe danslarıyla eşlik edecek.

Geliri ilkokul öğretmen adaylarının bursu için kullanılan konserin biletleri, Caddebostan Migros Biletix gişesinden veya konser öncesi Irmak Kültür Merkezi’nden alınabilir.


ARŞİV