Öykü Yarışması'nın ödülü, Çarpadan'a verildi

Seyhan Livaneli Öykü Yarışması ödül töreni, 26 Nisan Cuma günü Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Sahnesi’nde gerçekleşti.

02 Mayıs 2024 - 09:59

5 Mart 2019 yılında hayatını kaybeden yazar Seyhan Livaneli anısına düzenlenen öykü yarışması, beşinci kez yapıldı. Eksik Parça Yayınları ve Gaia Studio sponsorluğunda düzenlenen, konusu “Yol – Göç” olan öykü yarışmanın seçici kurulunda Zülfü Livaneli, Barış İnce, Jale Sancak, Gaye Boralıoğlu, Hakan Akdoğan, Menekşe Toprak ve Zafer Köse yer aldı.

Seçici kurul tarafından altı adayın finalist olarak belirlendiği yarışmada, finalistler arasında yapılan ikinci tur değerlendirme sonrasında ödül, Ruhsan Çarpadan’a verildi. Seyhan Livaneli Öykü Yarışması’nın ödül töreni ise 26 Nisan Cuma saat 20.00’de Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Sahnesi’nde yapıldı. 

“ÖDÜLÜNÜ LİVANELİ’NİN ELİNDEN ALDI”

Ruhsan Çarpadan’ın, Zülfü Livaneli’nin elinden ödülünü  aldığı töreninde “Yol ve Göç” konulu panel de gerçekleşti. Zafer Köse’nin moderatör olduğu panelde Barış İnce, Gaye Boralıoğlu, Menekşe Toprak ve Hakan Akdoğan konuşmacı olarak yer aldı. Ferhat Livaneli, Hasan Doğru ve Jülide Karan’ın müzik dinletisi ise ödül törenine renk kattı. 


ARŞİV