Kadıköy’de Bergüzar Korel’li çocuk konseri

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, 23 Nisan’ı özel bir konserle kutlayacak, ünlü oyuncu Bergüzar Korel konserde anlatıcı olacak

18 Nisan 2017 - 13:11

 İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özel bir konserle kutlayacak.

İDSO DenizBank “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” 23 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)’de gerçekleştirilecek. İDSO, Şef Howard Griffiths yönetimindeki konserde piyano sanatçısı Kaan Baysal ve keman sanatçıları Elfida Su Turan ile İdil Olgar’a eşlik edecek. Ayrıca ünlü oyuncu Bergüzar Korel,  Howard Griffiths’in Çocuklar İçin Müzikli Masal “Cadı ile Maestro” eserinde anlatıcı olarak sahneye çıkacak. Konserde, Wolfgang Amadeus Mozart’ın  “Piyano Konçertosu No. 12, KV. 414 (1. Bölüm)”, Johann Sebastian Bach’ın “Çift Keman Konçertosu  (1. Bölüm)” ve Howard Griffiths’in Çocuklar İçin Müzikli Masal "Cadı İle Maestro" eserleri icra edilecek.

İDSO Müdürü Sezai Kocabıyık; “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserimize küçük, büyük tüm sanatseverleri davet ediyoruz.  Çocukların da çok seveceğine inandığımız bir program hazırladık. Bayram coşkusunu klasik müziğin şemsiyesi altında hep birlikte yaşayalım” dedi.


ARŞİV