Kadıköy parklarında son hafta

Kalamış Yaz Festivali ve “Tiyatro Özgürlük Parkı'nda" etkinliklerinde son haftaya gelindi. Yaz boyu her iki parkta binlerce izleyici kültür sanat etkinliklerini açıkhavada izleme keyfini yaşadı. İşte son hafta programı:

08 Eylül 2023 - 10:46

Kadıköy Belediyesi’nin parklarda düzenlediği yaz etkinliklerinde sona gelindi. Kadıköy Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 7 Temmuz’da başlayan Kalamış Yaz Festivali, 10 Eylül’de sona eriyor. Konser ve film gösterimleriyle binlerce izleyiciyi ağırlayan festival 10 Eylül’de Kadıköy'ün Sazı Sözü konseri ile son bulacak.

Kadıköy Belediyesi’nin destekleriyle 10 Temmuz’da Erdal Beşikçioğlu’nun “  “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyunuyla başlayan “Tiyatro Özgürlük Parkı'nda"  ise yine 10 Eylül’de sona eriyor. Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu’nda her akşam yeni bir oyun sahnelendiği festival Bir Baba Hamlet oyunu ile sona erecek.

Kalamış Yaz Festivali ve “Tiyatro Özgürlük Parkı'nda" etkinliklerinde son haftanın programı şöyle

KALAMIŞ YAZ FESTİVALİ

8 Eylül Cuma 21.00

KONSER

ÖZDEMİR ERDOĞAN

Özdemir Erdoğan sevenleriyle Kalamış Yaz Festivali’nde buluşacak.

9 Eylül Cumartesi 21.00

KONSER

MADRİGAL

 2007 yılı sonunda Kocaeli'de kurulan ve ilk albümü   Neogazino'yu 9 Nisan 2021'de yayınlayan son dönemlerin sevilen gruplarından biri olan Madrigal 9 Eylül akşamı Kalamış Yaz Festivali’nde.

10 Eylül Pazar 21.00

KONSER

KADIKÖY'ÜN SAZI SÖZÜ

Kalmış Yaz Festivali konserlerinin sonu olan konserde Kadıköy’ün geçmişinde gezinirken orada yaşamış, bu semtle bütünleşmiş Ahmet Rasim, Tatyos Efendi, Ali Rıfat Çağatay, Kemal Niyazi Seyhun, Mesut Cemil, Refik Fersan, Münir Nureddin Selçuk, Selahattin Pınar, Yesari Asım Arsoy, Necip Celâl gibi bestekârlarının, Şark Musiki Cemiyeti gibi kurumlarının, Süreyya İlmen gibi sanat koruyucularının hikâye ve hatıralarını şarkıların eşliğinde dinlenecek.  Proje ve anlatım; İncila Bertuğ, Hüseyin Kıyak , şef İhsan Özer yönetimindeki Kadıköy’ün Sazı Sözü, Kalamış Festivali’nde son gece herkesi tatlı bir huzur almaya davet ediyor.

TİYATRO ÖZGÜRLÜK PARKINDA

08 Eylül Cuma 21.00

AŞK HİKÂYEN DÜŞMÜŞ

Tiyatro Hayali

Oynayanlar: Fatih Koyunoğlu, Ayça Koyunoğlu

Bilet: tiyatrolar.com.tr

09 Eylül Cumartesi 21.00

​KONSER

ÜÇ BÜYÜKLER KONSERİ

10 Eylül Pazar 21.00

Barış Manço, Cem Karaca ve Tanju Okan şarkılarından oluşan, ”ÜÇ BÜYÜKLER” Konserinde , Teyfik Rodos’un etkileyici yorumuyla, Zafer Çebi ve Orkestrası eşliğinde ve Kürşat Başar’ın anlatımıyla izleyicilerle olacak. mobilet.com

BİR BABA HAMLET

Baba Sahne

Oynayanlar: Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu

biletix.com - biletinial.com - passo.com.tr

 


ARŞİV