‘Hatalı hikaye’ler anlatacaklar

Gerçek insanların gerçek öykülerini paylaştığı “Anlat Hikayeni” etkinliği, bu sezon yine Kadıköy’de başlıyor

15 Ekim 2019 - 15:26

 ‘Gerçek’ insan hikayelerinin sahnede canlı olarak sınırlı süre içerisinde hikayenin sahibi tarafından anlatıldığı hikaye anlatma etkinliği olan “Anlat Hikayeni” yeni sezona başlıyor.

Yeni sezonun ilk hikaye maratonu 24 Ekim Perşembe saat: 20:00'de Kadıköy- Mecra'da yapılacak. İlk gecenin teması ''Hatalar!'' olacak. Gerçek hikayelerin anlatılacağı gecenin sonunda, jüri tarafından birinci seçilecek. Birinciler sezon sonunda büyük finalde tekrar anlatıcı olacak. Bu buluşmada  hayatımızda küçük veya büyük, kırılma noktası olmuş veya olmamış, geri dönüşü olan veya olmayan, içerisinde bir yerinden hata geçen hikayeleri dile gelecek. Etkinlikte önceden belirlenmiş kişiler 'gecenin temasına uygun olarak' yaşanmış 5’er  dakikalık hikayelerini sahnede anlatacak. Ayrıca gece boyunca dinleyiciler arasından, 'gecenin temasına uygun' hikayesini, anlatmak isteyenlerin ismi bir kutuya atılacak. Bu şekilde kurayla belirlenecek kişiler de o akşam sahnede olacak.

Onbironsekiz ve Hayal Gücü tarafından her ay düzenlenen Anlat Hikayeni etkinliği serisine anlatıcı veya dinleyici olarak katılmak için [email protected]'a mail atabilirsiniz.


ARŞİV