16.kez buluşacaklar

Türk rock müziğinin altın çocuğu Yavuz Çetin’in anılacağı 4. Yavuz Çetin Müzik Festivali, 13 Ağustos'ta yapılacak.

08 Ağustos 2017 - 14:59

Olağanüstü yeteneğiyle kısa müzik serüveninde milyonları etkisi altına alan, Türk rock müziğinin gelmiş geçmiş en iyi gitar virtüözü olarak anılan, Hendrix'in ruhunu taşıdığı iddia edilen ve aramızdan çok erken ayrılan Yavuz Çetin, ölümünün 16’inci yılında sevenleri ve arkadaşları tarafından müzikle anılacak. Beste ve söz çalışmalarıyla da milyonları etkisi altına alan, Türkiye'nin büyük değerlerinden Yavuz Çetin, anısına düzenlenen festivalle rock müzik dünyasındaki unutulmaz yerini bir kez daha sağlamlaştıracak.

UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşecek tek günlük festivalde, Büyük Ev Ablukada, Flört, Moğollar, Batu Mutlugil, Bulutsuzluk Özlemi, Kurtalan Ekpres, Murat İlkan & Metin Türkcan (Akustik), Pentagram, Sahte Rakı, Can Gox, Palmiyeler, Eskiz, Yavuzcan Çetin ve Mosquito sahne alacak.

Çetin’in oğlu, festivalin organizatörü Yavuzcan Çetin, Yavuzfest’in ilk başlayışını ‘’Aslında ben küçük bir gece yapacaktım, yapmaya karar verdiğimde herkes destek oldu ve festival bir anda büyüdü. Anladım ki babamın çok seveni varmış. Gerçek miras budur bence’’ dedi.


ARŞİV