Veteriner hekiminize danışın

Kadıköy Belediyesi Göztepe Gönüllüleri tarafından iki ayda bir yapılacak olan “Veteriner Hekiminize Danışın” toplantılarının ilki 15 Aralık 2010 tarihinde Kadıköy Belediyesi...

28 Aralık 2010 - 10:42

Kadıköy Belediyesi Göztepe Gönüllüleri tarafından iki ayda bir yapılacak olan “Veteriner Hekiminize Danışın” toplantılarının ilki 15 Aralık 2010 tarihinde Kadıköy Belediyesi 19 Mayıs Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Toplantıda, Dr. Vet. İsmail Karakuzey ve Dr. Vet. S. Kemâl Kutlay tarafından veteriner hekimliğin tarihsel dönemler içindeki gelişimi özetlendi. Çalışma alanları ve özellikle hayvanlardan insanlara bulaşan hastalıkların tanısında ve tedavisinde, halk sağlığı açısından önemi üzerinde duruldu. Günümüzde Türkiye’de veteriner hekimliğin önemi ve çalışma alanlarının dünyadaki örneklerle karşılaştırılması yapılarak, veteriner hekimliğin halk sağlığı açısından önemi vurgulandı.
Veteriner Hekiminize Danışın toplantıları 17 Şubat 2011 ve 21 Nisan 2011 tarihlerinde aynı yer ve saatlerde; farklı konularla Kadıköylülere bilgi vermeye devam edecek.


 


ARŞİV