Miniklerden Başkan'a teşekkür çiçeği

Kadıköy’de bulunan okullara çeşitli yardımlarda bulunan ve okullara yaptığı ziyaretlerde genellikle çeşitli taleplerle karşılaşan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kozyatağı'ndaki Mehmet Akif İlköğretim Okulu'nda istek yerine teşekkür çiçeğiyle karşılandı.

13 Ocak 2011 - 11:31


12 Ocak Çarşamba günü Okul Müdürü Ömer İlhan'ın daveti üzerine okula giden Başkan Öztürk, iki kız öğrencinin çiçek vererek teşekkür etmesiyle mutlu oldu. Okullarının akan çatısının onarılması ve dış cephesinin boyanması işlerini kısa sürede gerçekleştiren Başkan Öztürk ve ekibine teşekkür eden minik öğrenciler Başkan Öztürk'e çiçek verdiler. Okul Müdürü Ömer İlhan, okulun akan çatısı ve yıllardır boyanmayan dış cephesi için Başkan'ı aradığını ve kısa sürede Fen İşleri ekiplerinin gerekli çalışmayı yaparak çatıyı onarıp, dış cepheyi güzel bir şekilde boyadıklarını söyleyerek teşekkür etti. Başkan Öztürk ise, eğitime her zaman imkanları ölçüsünde destek olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Eğitime ve okullara her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Çünkü bu okullarda eğitim görenler bizim çocuklarımız. Sadece okullarda değil, sağlık ve sanat alanında da çocuklarımıza önemli yatırımlar yapıyoruz. Ücretsiz Diş Polikliniğimiz, Çocuk Sanat Merkezi ve Çocuk Etüd merkezlerimiz çocuklarımızın hizmetinde. Bundan sonra da devam edecek. Gittiğim her okulda sürekli istekler ve taleplerle karşılandım. Ancak bugün burada aldığım çiçek ve teşekkür benim için çok güzel moral oldu."


 


ARŞİV