Melda Tuncel ile Sevgi Sohbetleri

Bireysel Gelişimin TV ekranı yüzü ve yaşam koçu Melda Tuncel ile Sevgi Sohbetleri, geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

21 Aralık 2010 - 10:16

Bireysel Gelişimin TV ekranı yüzü ve yaşam koçu Melda Tuncel ile Sevgi Sohbetleri, geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Verde Sağlıklı Yaşam Estitüsü’nün ‘kişisel gelişim’e verdiği destek çerçevesinde ücretsiz olarak CKM’de yapılan “Melda Tuncel ile Sevgi Sohbetleri”, kalabalık, renkli ve interaktif geçti.
Melda Tuncel’in kimi zaman güldüren, kimi zaman duygulandıran hatta ağlatan sevgi sohbetlerinin misafir isimleri; Mantra Müziğinin Türkiye’deki sesi ve yorumcusu Seda Bağcan’ın meditasyon uygulamaları, Kuantum Dokunuş Uzmanı Duran Türoğlu’nun enerji çalışmaları, etkinliğe renk kattı.
İstanbul dışından Trabzon, İzmir, İzmit, Ankara, Tekirdağ’dan da gelen izleyicilerin katılımıyla iki saati aşkın süren SEVGİ SOHBETLERİnde Melda Tuncel;
• Sevginin iyileştirici gücü , içinde 'sevgi' sözcüğü geçen kelimelerin hayatımıza girişi ile değişenler..
• Kendimizi sevmekle başlayan süreçte sevdaya düşüşün ve yaradanla buluşmanın sihirli zamanları…
• Sevgi kelimesinin hayatımıza girişi sonrasında iş ve aşk hayatımızdaki değişiklikler ile aile içi ilişkilerin yeniden düzenlenmesi…
başlıklarını sohbette kimi zaman stand up tadında güldürerek, kimi zaman sesi ve yorumu ile hikâyelendirerek anlattı.
Tuncel, şiirler, hikâyeler ve meditasyonlarla devam eden etkinlikte; Aldea Füsun Dağlı (Kuantum Yaşam Koçu), Sevgi Şahin (Yaşam Koçu ve Enerji Uzmanı) Merih Akalın (Astroloji Uzmanı), Şebnem Orhun (Yaşam Koçu) ve Nükte Mengeneci (Kuantum Enerji Uzmanı) gibi TV ekranlarının bilinen isimlerini de katılımcı olarak ağırladı.

Seda Bağcan’ın 2. albümü REMEMBER (Hatırla) eşliğinde Melda Tuncel ve izleyiciler, içlerindeki enerjiyi ortaya çıkaran ve dengeleyen meditasyonlar yaptılar.

Duran Türkoğlu’nun şifa enerjisi ile çalışmaya katılan salon dolusu izleyici etkinlik sonrası, baş ve boyun ağrılarının geçtiğini, migren ve sinüzitlerinin azaldığını hissettiklerini söylediler .



 


ARŞİV