Kadın Savunma Ağı’ndan müşahitlik çağrısı

Kadın Savunma Ağı, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için müşahit olma çağrısı yaptı

22 Mayıs 2023 - 12:07

Kadın Savunma Ağı, ikinci tura kalan ve 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için “Kadın düşmanlarına karşı feminist müşahitler, gönüllü ol diktatörlüğü gönder” sloganıyla çağrı metni yayınladı.

Sandık güvenliği için kadınlara sandıklarda görevli olma çağrısı yapan Kadın Savunma Ağı’nın açıklama metninde şöyle denildi: “Bu kadın düşmanı ittifakın karşısında biz kadınlar hayatımızı, haklarımızı, bedenimizi ve emeğimizi savunduğumuz gibi seçme hakkımızı da savunuyoruz! 28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandık görevlisi veya müşahit olarak görev alan ya da müşahit olmak isteyen kadınlara çağrımızdır; gelin bu kadın düşmanı tek adam rejimine karşı Feminist Müşahitler olarak müdahale edelim! Yalnız değiliz, yalnız mücadele etmek zorunda değiliz, kadınlar olarak birlikte sorumluluk alabiliriz!"

Kadın Savunma Ağı’nın gönüllü müşahidi olmak için başvuru formu : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTOqzrydAczi79ke5snOEwg3KkOFdl6hA0Ply7GeFDTqwtLw/viewform?pli=1

 

ARŞİV