Kadıköy Belediyesi'ne Bilişim Ödülü

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen 4. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katılan Kadıköy Belediyesi ‘E-Kent E-Şehir’ kategorisinde 2. lik ödülü kazandı.

01 Aralık 2010 - 11:57

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen 4. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katılan Kadıköy Belediyesi ‘E-Kent E-Şehir’ kategorisinde 2. lik ödülü kazandı.

Kadıköy Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, 25-26 Kasım tarihleri arasında Türkiye Bilişim Derneği tarafından Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen 4. İstanbul Bilişim Kongresi’nde “E-Kent E-Şehir” kategorisinde 2. lik ödülü kazandı.
Yaşadığımız şehirlerin “Bilişim Şehirleri”ne dönüşerek, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla, “Akıllı Yaşam ve Şehir Stratejileri” başlığı altında düzenlenen kongre; kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının geniş katılımıyla gerçekleştirildi.
Kongrede konuşan Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak, “Burada emek veren bütün bilişimcilere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bilişimin hayatımızda önemli bir yeri var. Bu kongreye katılan ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kadıköy Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Şevki Köseoğlu da “Vizyonumuz; çağdaş belediyecilik anlayışımızla tüm belediyecilik hizmetlerini gelişen teknolojiyi kullanarak zaman ve mekân kısıtlaması olmadan 7gün 24 saat kesintisiz olarak vatandaşlarımıza sunmaktır. Yakın gelecekte belediye hizmetlerinin tamamını, elektronik imzanın yaygınlaşmasına paralel olarak ve yasal düzenlemeler çerçevesinde online olarak sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Büşra DURGUN


 


ARŞİV