İskele Sokak'ta mutlu son

Butik Belediyecilik anlayışıyla her sokağı özel olarak ele alıp, özel projeler uygulayan Kadıköy Belediyesi, daha önce sokak sakinlerinin görüşlerini alarak yenilediği Noter Sokağın ardından...

30 Aralık 2010 - 14:41

Butik Belediyecilik anlayışıyla her sokağı özel olarak ele alıp, özel projeler uygulayan Kadıköy Belediyesi, daha önce sokak sakinlerinin görüşlerini alarak yenilediği Noter Sokağın ardından Caddebostan İskele Sokak’taki çalışmalarını da tamamladı.


Kadıköy Belediyesi “Butik Belediyecilik” anlayışıyla ele aldığı Caddebostan İskele Sokak’taki yenileme çalışmalarını tamamladı. Alt ve üst yapısıyla yeniden ele alınarak tamamen yenilenen İskele Sokak 2,5 ay süren yoğun çalışmalardan sonra tekrar trafiğe açıldı.
Butik Belediyecilik anlayışıyla her sokağı özel olarak ele alıp, özel projeler uygulayan Kadıköy Belediyesi, daha önce sokak sakinlerinin görüşlerini alarak yenilediği Noter Sokak dan sonra Caddebostan İskele Sokak’ı da yeni görünümüne kavuşturdu.
2,5 AYDA TAMAMLANDI
Mahalle ve sokak sakinlerinin katıldığı toplantılarla İskele Sokağı ele alan ve yaklaşık 2,5 ay süren yapım çalışmalarını tamamlayan Kadıköy Belediyesi, İskele Sokağı yeni imajıyla trafiğe açtı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün gece-gündüz inşaat çalışmasıyla aydınlatma direklerinden, alt yapı sistemlerine kadar baştan aşağıya yenilenen İskele Sokağa, Kadıköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yeşillendirme çalışmalarıyla son noktayı koydu. Park Bahçeler Müdürlüğü, sokağa 50 adet manolya ağacının yanında, çit bitkileri dikerek yeşillendirdi. Ayrıca aydınlatma direklerine papatya ve sıklemen diktiklerini de belirten Park Bahçeler Müdürü Güleser Orhan, bahar aylarında İskele Sokağın manolya ağaçları, papatya ve sıklemenlerle renkli ve farklı bir görünüme kavuşacağını söyledi.
Trafiğe açılan ve sokak sakinleri tarafından da beğenilen İskele Sokağın, resmi açılışı ise yeni yılda düzenlenecek bir sokak şenliğiyle gerçekleşecek.
Sinem Tezer


 


ARŞİV