Öğrencilere sıcak karşılama

Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyesi öğrencileri makamında ağırladı.

22 Aralık 2010 - 16:12

Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyesi öğrencileri makamında ağırladı.

Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün yıllardır yükseköğretimde okuyan öğrencilere ne kadar destek olduğunu Marmara Üniversitesi öğrencileri iyi biliyor. Geçtiğimiz haftalarda öğrencilerin oylarıyla 65 bin öğrencili Marmara Üniversitesi’nin Öğrenci Konseyi olarak göreve başlayan yeni başkan ve yönetim kurulunu davet eden Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk yaklaşık 45 dakika süren görüşme sırasında öğrencilere gösterdiği sıcak ve babacan yaklaşımla öğrencilerden tam not aldı.
GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR
Görüşme sırasında Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi öğrencilerle tek tek ilgilenen, onların sorunlarını dinleyen Başkan Av. Selami Öztürk, Öğrenci Konseyi’nin üreteceği projelere destek olma sözü verirken, “Kapımız üniversite gençliğimize açık. Demokratik şekilde seçimle yönetime gelmeniz ve göreve başlamanız siyasilere de örnek olacak bir davranış. Kutluyorum sizi. Kadıköy Belediye Başkanı olarak Öğrenci Konseyinize, çalışmalarınıza ve gençlere çok önem veriyorum. Gençlere ihtiyacımız var. Yapılacak çalışmalarda Kadıköy Belediye Başkanı olarak yanınızdayım” dedi.
Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Dr. Nihat Buğra Ağaoğlu ise Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak yapacakları çalışmalarla diğer üniversitelerdeki öğrenci konseylerine örnek olacaklarını belirttiği konuşmasında Konsey’in gündemindeki projelerden bahsetti. İlk olarak gerçekleştirmeyi planladığı 61.100 Projesiyle ilgili olarak Öztürk’e bilgi veren Ağaoğlu, “Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak kurumsal kimlik oluşturmak ve geliştirmek bizim öncelikli işimiz. Gençliğin sigaradan ve diğer uyuşturuculardan uzak durmaları, kendilerini koruyup, bilinçlenmeleri için bir projemiz olacak. Oluşturacağımız internet sitemizden tüm öğrencilerimizin sesi olacağız” dedi.
Başkan Öztürk de sitenin hazırlanması konusunda görüşmeye uzmanları çağırıp, çalışmalara hemen başlanılması talimatını verdi. Görüşme sonunda Konsey Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e yükseköğretime katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Daha sonra toplu bir fotoğraf çektirildi.
Mustafa SÜRMELİ


 


ARŞİV