Belediyeler bu fuarda buluşacak

Avrasya Belediye Proje Tedarikçileri, Finans Çözümleri ve İhaleleri Fuarı (BELİST) 16-19 Aralık 2010 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde yapılacak.

15 Aralık 2010 - 09:34

Avrasya Belediye Proje Tedarikçileri, Finans Çözümleri ve İhaleleri Fuarı (BELİST) 16-19 Aralık 2010 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde yapılacak.

Yurt dışı ve Türkiye'den onlarca belediye, İstanbul'daki yerel yönetimler fuarında biraraya gelecek.
Sine Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan Avrasya Belediye Proje Tedarikçileri, Finans Çözümleri ve İhaleleri Fuarı (BELİST) 16-19 Aralık 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde yapılacak. Belediyeler ile hizmet aldıkları kuruluşları bir araya getirecek olan fuarnda şehircilik alanında kullanılan teknoloji ve donanımlar sergilenecek. Çevre ve Orman Bakanlığı, Türk Dünyası Belediyeler Birliği, UCLG MEWA Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı, Türkiye Hazır Beton Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KOSGEB'in desteğinde düzenlenen fuar, yurt dışından gelecek belediye ve sektör ziyaretçileri ile katılımcıları buluşturarak, ihracat ve ithalat imkânları sağlıyor.
20 bin metrekare alanda düzenlenecek olan BELİST'i 15 binin üzerinde yerli ve yabancı belediye temsilcisinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarın ziyaretçi ülkelerini Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ne bağlı Azerbaycan, Kırgızistan, Bosna Hersek, Çek Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu Dağıstan Cumhuriyeti, Moldova, Moğolistan, Makedonya, Irak Kosova, Kazakistan, Macaristan, KKTC gibi ülkeler ile Avrupa, Ortadoğu, Asya, Kuzey Afrika oluşturuyor. Yerel yönetimlerden, yerli ve yabancı yapı-inşaat sektörü firmalarından müteahhit ve sanayicilere kadar geniş bir ziyaretçi profiline sahip Belist'te, sektörler arası ilişkilerin ve alışverişin güçlendirilmesi hedefleniyor.


 


ARŞİV