Astrolog Rezan Kiraz, 2011'i anlattı

Rezan Kiraz, CarrefourSA Maltepe’de, 3 gün boyunca astronomi meraklılarına keyifli anlar yaşattı.

19 Ocak 2011 - 16:13

Rezan Kiraz, CarrefourSA Maltepe’de, 3 gün boyunca astronomi meraklılarına keyifli anlar yaşattı.

CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi misafirlerini yeni yılın ilk sürprizi olarak ünlü astrolog Rezan Kiraz ile buluşturdu.
7-9 Ocak tarihleri arasında CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi'ne gelen astroloji tutkunları, ünlü astrolog Rezan Kiraz'la çok özel üç gün geçirme şansına sahip oldular.
ECE Türkiye tarafından yönetilen CarrefourSA Maltepe Park ziyaretçilerine unutamayacakları bir deneyim ve çok özel bir sohbet şansı yaşatan Rezan Kiraz, 2011'de bütün merak edilenleri, yıldız haritalarını, doğum anında gökyüzünde bulunan Güneş'in Ay'ın ve diğer gezegenlerin gökyüzündeki yerleşimlerini, bu yerleşimlerin ne anlama geldiğini, etkilerini ve gelecek üzerindeki rolünü tüm açıklığı ile paylaştı ve 3 gün boyunca meraklılara keyifli anlar yaşattı.
Astrolojiye meraklı olan herkesin ücretsiz katıldığı bu etkinliğin ilk dakikalarında Rezan Kiraz ile birlikte güncel konu ve yorumlar hakkında toplu söyleşi yapan ziyaretçiler, sonrasında sırayla ünlü astrolog ile bire bir sohbet etme şansına sahip oldular.
 

www.maltepeparkavm.com
 


ARŞİV