Haftalık Bağımsız Gazete 21 Kasım 2018

Kadıköy Gıda Şenliği’nin konusu; BALIKÇILIK

Kadıköy Kent Konseyi’nin Ekim ayında kutlanan Dünya Gıda Günü’nde yapacağı Kadıköy Gıda Şenliği’nin hazırlıkları başladı

Kadıköy Gıda Şenliği’nin konusu; BALIKÇILIK
GazeteKadıköy

Birleşmiş Milletler tarafından 16 Ekim, Dünya Gıda Günü olarak kutlanıyor. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün de kuruluş tarihi olan 16 Ekim’de, gıda üretimi, tüketimi ve gıda güvencesine ilişkin konular ele alınıyor; açlık ve açlıkla mücadeleye dikkat çekiliyor.

Kadıköy Kent Konseyi Gıda Çalışma Grubu, geçen yıl Kadıköy Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde “Üşenme Hazırla, Geleneksel Gıdadan Şaşma” başlıklı Kadıköy Gıda Şenliği’ni düzenlemişti.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kadıköy Gıda Şenliği’nin konusu ise “Su Ürünleri ve Balıkçılık” olarak belirlendi. Etkinlikte konuyla ilgili çeşitli seminerler ve geleneksel gıda üretiminin konuşulacağı atölye çalışmaları olacak.

14 Ekim Pazar günü Özgürlük Parkında düzenlenecek olan Gıda Şenliği’nde stant açmak ve atölye düzenlemek isteyen kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının 21 Eylül 2017 saat17.00’e kadar kentkonseyi@kadikoy.bel.tr adresinden iletişime geçmeleri gerekiyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.