Tarık Tolunay'ın Centromundi eseri Kadıköy Rıhtım'da

Tarık Tolunay’ın Centromundi eseri Kadıköy Rıhtım’da, Seaplay Kadıköy ekranında sanatseverlerle buluşuyor

15 Kasım 2023 - 14:00

KentçizerTarık Tolunay'ın son eseri Centromundi, İBB işbirliği ile Kadıköy Rıhtım’da bulunan açık hava mecrası Seaplay Kadıköy ekranında sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Dijital sanat dünyasının Türkiye'deki öncü isimlerinden biri olan Tarık Tolunay'a ait olan eser  izleyicilere İstanbul’un kültürü, tarihi  ve mimarisini doğasını çizgilerle özgün çizgilerle anlatıyor.

KADIKÖY DİJİTAL SANAT MERKEZİ HALİNE GELİYOR

İBB, Kadıköy’de bu önemli eseri sanat severlerle buluşturarak izleyicilere benzersiz bir sanat deneyimi yaşatıyor. İBB ve işbirliğindeki mecra markası Seaplay, yalnızca bu eserle kalmayıp yerel ve global ölçekte birçok sanatçı ile işbirliği içerisinde Kadıköy iskele meydanını bir dijital sanat merkezi haline getirmeyi amaçlıyor.

MÜZE GAZHANE’DE SERGİ VE SÖYLEŞİ

Fractal Istanbul -  Centromundi sergisi ve söyleşisi 18 Kasım cumartesi günü saat 14:00’te Müze Gazhane’de olacak. Haritalar ve İstanbul odaklı söyleşide, birbirinden değerli konuşmacılar ile İstanbul’un tarih boyunca görsel yolculuğu ele alınacak. Sergi 17-18-19 Kasım tarihlerinde Müze Gazhane’de ziyaret edilebilecek.

 

Fotoğraflar: Tolga İldun / umutcan.eth

 


ARŞİV