Sanatçılar kostümleriyle 'Şiddete Karşı El Ele'

Aile içi şiddete dikkat çekmek ve Acil Yardım Hattı’na yardım etmek amacıyla 18 ünlü sanatçı, kostümlerini bağışladı. Sanatçıların kostümlerinden oluşan sergi Kozyatağı Kültür Merkezi’nde.

14 Eylül 2011 - 09:54

Ünlü sanatçıların aile içi şiddete dikkat çekmek için bağışladığı kostümler, 8-25 Eylül tarihleri arasında Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde sergileniyor. Ünlülerin bağışladığı kostümlerin satışı www.modaset.com internet adresinden yapılacak. Kostümlerin satışından elde edilecek gelir, “Hürriyet Aile İçi Şiddete Son” kampanyası kapsamında, Acil Yardım Hattı’na aktarılmak üzere Aralık Derneği’ne bağışlanacak.
 

KİM HANGİ ÖZEL KIYAFETİNİ BAĞIŞLADI?
Türkan Şoray, “Küstüm Çiçeği” filminde giydiği yeşil, ipek takım elbisesini; Huysuz Virjin, “Huysuz’la Görücü Usulu” programı için kendi diktiği kostümü; Ebru Gündeş, Tv programı ve yeni albümünün ilk konserinde giydiği 5 kostümünü; Emel Sayın, “Devlerin Büyük Buluşması” projesinde giydiği mercan rengi tuvaleti; Sibel Can, Altın Kelebek 2011 Ödül Töreni ve 41. yaş gününde giydiği kostümü; Hülya Avşar, konserlerinde giydiği 2 elbisesini; Helin Avşar, kendisi için özel bir kıyafeti ve ünlü DJ ile yaptığı röportajda giydiği kıyafeti; Nurgül Yeşilçay, Altın Portakal ödül töreninde giydiği kıyafeti; Meyra, son albümünün kapak fotoğrafında üzerinde olan kostümü; Selma Ann Desmond, kendisi için özel bir elbiseyi; Şevval Sam, konserlerinde giydiği bir kostümü; Deniz Seki, “Yarım Kalan Aşk”, “Böyle Gelmiş Böyle Geçer” kliplerinde giydiği kostümü bağışladı. Ziynet Sali, 2 kıyafetini, Hülya Koçyiğit, Lale Mansur, Ebru Yaşar ve Esra Dermancıoğlu da birer kıyafetlerini bu proje için verdi.
 

Eylem Başak ŞENTÜRK


ARŞİV