Lösemili çocuklar için Bağdat Caddesi’nde turunculu yürüyüş

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Bağdat Caddesi’nde turunculu yürüyüş yapacak

03 Kasım 2023 - 11:17

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, farkındalık yaratmak için Bağdat Caddesi’nde etkinlik düzenleyecek. Löseminin tedavi edilebilen ve önlenebilen bir hastalık olduğunu duyurmak, lösemili çocukların zorlu mücadelelerine dikkat çekmek amacıyla yapılacak etkinlikte yaya ve araçlara için Bağdat Caddesi’nde kortej oluşturulacak. 4 Kasım Cumartesi günü Suadiye’de başlayacak yürüyüş için toplanma saati araçlar için 13.00 yayalar için ise 13.30 olarak belirlendi.

“TURUNCU GİYMEYİ UNUTMAYIN”

Korteje araçla ve yaya olarak katılma çağrısı yapan LÖSEV davetinde “Turuncu giymeyi unutmayın” hatırlatması da yaptı. 

Lösemili Çocuklar haftası boyunca Türkiye genelinde birçok kurumun gece bina aydınlatmalarını turuncu yaparak haftaya ve çocuklara destek vereceğini belirten LÖSEV'in,  Lösemili çocuklara destek için sosyal medya desteği çağrısı ise şöyle:

“Ben de LÖSEV'in ve Lösemili Çocukların yanındayım, turuncumla farkındayım” diyorsanız turuncu renkli bir kıyafet ya da turuncu aksesuarlarınızla bireysel ya da kurumsal fotoğraf paylaşımlarınızı sosyal medya hesaplarınızda #BizKazanacağızLÖSEV, @losev1998 etiketleyerek paylaşabilirsiniz” 


ARŞİV