Kariyer Günleri'nde İngilizce Eğitim şansı

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nin düzenlediği Kariyer Günleri’ne katılanlar, her ay bir kur Genel İngilizce eğitimi kazanma şansına sahip olacak!

29 Şubat 2012 - 14:31

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi ve ESLI işbirliğiyle düzenlenen Kariyer Günleri, Mart ayında da devam ediyor. “Ne tip eğitim programlarına katılmalıyım?” sorusunun cevabının aranacağı 3 Mart’taki toplantının ardından 17 Mart günü “Kanada’da üniversite eğitimi ve şartları”, 24 Mart günü ise “Mutfak sanatları eğitimi ve kariyer fırsatları” konuşulacak. Kariyer toplantıları, saat 13.00’te başlıyor ve CKM B Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Toplantılara katılanlar ayrıca ücretsiz İngilizce öğrenme şansı yakalayacak. Ayrıca toplantılara katılanlar arasından her ay noter huzurunda seçilecek 2 kişi, ESLI-Türkiye Moda Kampüsü’nde 1 kur “Genel İngilizce” eğitimini ücretsiz almaya hak kazanacak. 17 Haziran’a kadar sürecek Kariyer Günleri ile ilgili ESLI Eğitim Danışmanı Cankat Kalyoncu şunları söylüyor: “Seminerler bizim için çok önemli, yurtdışı eğitim ile ilgilenenlere, bu konuda soru işaretleri olan ve bilinçlenmek isteyen ailelere ulaşmak adına çok etkili organizasyonlar. Zaten ben yıllardır, eğitim danışmanı olarak uzmanlığım çerçevesinde, hem üniversitelerde, hem liselerde ve çok fazla eğitim kurumunda yurt dışı eğitim ile ilgili sayısız seminer vermekteyim. Caddebostan Kültür Merkezi ile bu anlamda işbirliğimiz ortaya çok güzel bir program çıkarttı. Ocak 2012’den bu yana hemen her Cumartesi, CKM Kariyer Günleri organizasyonunda ESLI Türkiye olarak seminer yapmaktayız ve bu etkinliğimiz 17 Haziran’a kadar devam edecek. Seminer başlıkları, yurtdışında eğitim ile ilgili neredeyse merak edilen her şeyi katılımcılara anlatıyor; dünyanın en iyi hazırlık programı ESLI Türkiye ile İngilizceeğitimler, öğrencilere kariyer planlaması yaparken hangi bölümde okuyacağına karar verme noktasında geleceğin mesleklerinin anlatılması, Kanada ve Amerika’da eğitim ve eğitim bursları, yabancı dil öğrenmenin önemi, çalışanlar için yurtdışında online-uzaktan eğitim programları vb. çok sayıda başlık sayabilirim.”
 
GELECEĞİNİZİ DOĞRU PLANLAYIN
 
Kariyer Günleri’nde emeği geçen bir diğer Eğitim Danışmanı Evren Bingöl ise, toplantılara katılan herkesin sorularına yanıt bulabildiğini belirtiyor: “Konu başlıklarımızda çok detaylı ve geniş bir yelpaze var. Örneğin; ben tabi aynı zamanda sanatçı kimliğimden de ötürü, yurtdışında sanat ve oyunculuk eğitimi ile ilgili öğrencileri nasıl bir kariyer beklediğine, günümüzün en popüler eğilimlerinden biri olan “Mutfak Sanatları” nda eğitim ve kariyer fırsatları gibi konuların da seminer başlıklarından olmasının çok kolay rastlanabilir bir durum olmadığını düşünüyorum. Kısacası; CKM Kariyer Günleri seminerleri, ilgili kişinin yurtdışı eğitimi ile ilgili her sorusuna cevap verebilir nitelikte.”
CKM Performans Sanatları Yönetmeni Yücel Canyaran ise geleceğini planlayan herkesi Kariyer Günleri’ne beklediklerini söylüyor:17 Haziran’a kadar Cumartesi günleri seminerlerimize devam ediyor olacağız. İlgilenenler, seminer tarihlerini, CKM’nin web sitesinde www.ckm.gen.tr  Kariyer Günleri duyurularından bulabilirler veya ESLI Türkiye kampüsünden www.esli-turkey.com bilgi edinebilirler.

ARŞİV