Kadıköy Çarşı'da birlik ve beraberlik sofrası

Kadıköy Belediyesi ile Kadıköy Esnaf Derneği, Tarihi Kadıköy Çarşı Güneşli Bahçe Sokak’ta birlikte iftar sofrası kurdu. Siyasi parti temsilcileri, esnaf ve vatandaş aynı sofrada bir araya geldi.

21 Mart 2024 - 10:54

Kadıköy Belediyesi, birlik ve beraberliğin önemli simgelerinden biri olan Ramazan Ayı’nda her gün 5 mahallede iftar sofraları kuruyor. Hasanpaşa, Eğitim, Osmanağa, Fikirtepe ve Dumlupınar Mahallesi’nde vatandaşlar iftar sofralarında buluşuyor; birlikte oruç açıyor.

Dayanışmanın ve paylaşmanın yaşandığı sofralardan birini de Kadıköy Belediyesi ile Kadıköy Esnaf Derneği (KADIDER) birlikte Tarihi Kadıköy Çarşı Güneşli Bahçe Sokak’ta kurdu. İftara, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da katıldı. 

“KARDEŞLİK SOFRASI”

Güneşli Bahçe Sokak boyunca kurulan sofralarda bir arada olmanın ve birlikte oruç açmanın mutluluğu yaşandı. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Kadıköy Esnaf Derneği ile birlikte düzenlediğimiz iftarda komşularımızla Ramazan bereketini paylaştık.” dedi. KADIDER Başkanı Süleyman Erdal Eroğlu da şunları söyledi: “Kadıköy Belediyesi ile pandemide  ve  depremde sürekli dayanışma içinde olduk. Bugün de burada birlikte iftar sofraları kurduk. Belediyeye çok teşekkür ediyoruz. Bu sofraya birlik, beraberlik ve kardeşlik sofrası dedik. Bu sofraların devamı olsun.”

 


ARŞİV