Kadıköy Belediyesi’nin 40. yaşı kutlandı

Kadıköy Belediyesi’nin 40. yaşı belediye çalışanları için düzenlenen özel bir gecede kutlandı. Kutlamaya geçmiş dönem belediye başkanları Selami Öztürk, Aykurt Nuhoğlu, Şerdil Dara Odabaşı, meclis üyeleri ve belediye çalışanları katıldı

25 Nisan 2024 - 11:18

Kadıköy Belediyesi,40. Yılı dolayısıyla özel bir kutlama gecesi organize etti.  24 Nisan Çarşamba akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılan kutlama gecesine geçmiş dönem belediye başkanları Selami Öztürk, Aykurt Nuhoğlu, Şerdil Dara Odabaşı, meclis üyeleri, belediyenin mevcut çalışanları ve emekli personeli katıldı.

Gecede konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, 40 yaşına giren Kadıköy Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı hizmet ve uygulamaların sadece Türkiye’de değil dünyada da örnek olduğunu söyledi.  Geçmiş dönem belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri ve çalışanlarına teşekkür eden Kösedağı: “40 yılı deviren mazimiz ve bu 40 yıl boyunca yaptığımız tüm çalışmalarla belediyecilikte bir gelenek yaratmış ve bu geleneği bir kurum hafızasına dönüştürmeyi başarmış büyük bir aileyiz. Bugünün Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı olarak benim bu ailenin resmi bir üyesi olmam Belediye Meclis üyesi olduğum 2014 yılından bugüne tarihlendirilebilir. Bu süreçte Kurumumuzun çalışmalarına birebir şahit olmakla kalmadım aynı zamanda her yeni açılan hizmet birimimizi, başarıyla tamamlanan birçok projeyi sizlerin yanında,sizlerle birlikte gururla ve sevinçle takip ettim.”dedi.

Kadıköy Belediyesi’nin önümüzdeki döneminde, bugüne dek yapılan tüm güzel işlere birlik ve beraberlik içerisinde yenilerinin ekleneceğini ifade eden Kösedağı şöyle devam etti: “Biz sadece bir belediye, bir hizmet binası devralmadık; biz bir anlayışı, bir geleneği, bir kurum kültürünü devraldık. Biz çalışanının emeğine saygı duyan bir anlayışı; kamucu, sosyal demokrat, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir geleneği; çalışkanlığı, üretkenliği, çözüm odaklı olmayı benimsemiş bir kurum kültürünü devraldık. Bunu inşa eden sizler; devam ettirecek ve daha yukarı taşımak için var gücüyle çalışacak olanlar ise bizler olacağız. Bir kentin, Kadıköy’ün, ve bu büyük ailenin, Kadıköy Belediyesi’nin, 40 yıllık hikâyesi artık bizlere emanet. 40 yıl boyunca elde edilen başarıları ve gerçekleştirilen ilkleri referans alarak daha iyi, daha başarılı, adından daha çok söz ettiren ama en önemlisi Kadıköylüleri daha mutlu eden bir hizmet anlayışı için hep birlikte çok çalışacağız.”

Kösedağı konuşmasının ardından geçmiş belediye başkanlarını kürsüye davet ederek teşekkür plaketlerini verdi. Selami Öztürk, Aykurt Nuhoğlu ve Şerdil Dara Odabaşı da yaptıkları kısa konuşmalarla Mesut Kösedağı ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

Kadıköy Belediyesi’nden emekli olan çalışanlara plaketlerin verildiği gece Pinhani konseri ile devam etti.   

 

ARŞİV