Güvenlik görevlilerinin objektifinden sokak hayvanları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTGÜVEN AŞ bünyesinde çalışan özel güvenlik görevlilerinin çektiği sokak hayvanlarının fotoğrafları, 14-16 Ekim tarihleri arasında Müze Gazhane, 17-20 Ekim tarihlerinde ise İBB Bakırköy Ek Hizmet Binası’nda sergilenecek

12 Ekim 2023 - 13:40

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri İSTGÜVEN AŞ bünyesinde, şehrin bin 200 noktasında, 7 gün 24 saat çalışan, 10 bine yakın özel güvenlik görevlisinin çektiği fotoğraflar İstanbullularla buluşuyor.

17-20 EKİM’DE MÜZE GAZHANEDE

İstanbul'un güvenliğini sağlarken sanata da gönül veren özel güvenlik görevlileri, bu kez de İstanbul’un sokak hayvanlarını fotoğrafladı. İBB iştiraki İSTGÜVEN AŞ bünyesinde çalışan güvenlik görevlileri, kendi imkanları ile birbirinden renkli kareler yakaladı. İSTGÜVEN AŞ, tarafından hayata geçirilen 'Hadikaydet İstgüven' projesi kapsamında deklanşöre basan çalışanların çektiği bine yakın fotoğraf arasından her ay birinci seçildi. Seçilen 30 kare “Sevimli Dostlarımızla İstanbul” adlı sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Renkli fotoğraf kareleri, bugün ilk olarak Miniatürk Beltur’da sergilenecek. Ardından 14-16 Ekim tarihleri arasında Müze Gazhane, 17-20 Ekim tarihlerinde ise İBB Bakırköy Ek Hizmet Binası’nda sergilenecek.


ARŞİV