Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri yeni sezon çalışmalarına başladı. Sezon açılışı kapsamında Fenerbahçe Gönüllü Evi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında, gönüllü evlerinin başkan ve başkan yardımcıları bir araya geldi. Programa Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Emre Fırıncı ve Kadıköy Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Buluşmada, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ve gönüllülük çalışmaları ele alındı. Kadıköy’de toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi, komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi ve kent yaşamına katkı sağlayacak çalışmaların yaygınlaştırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
KÖSEDAĞI’NDAN GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR
Programda konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, gönüllülük kültürünün kent yaşamındaki önemine dikkat çekerek gönüllü evlerinin başkanlarına ve yöneticilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kösedağı, yeni sezonda Kadıköy’e değer katacak, toplumsal dayanışmayı artıracak ve komşuluk ilişkilerini güçlendirecek ortak projelerin hayata geçirilmesinin hedeflendiğini belirtti.
Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Emre Fırıncı da sorumluluğundaki birimler hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Programın öne çıkan bölümlerinden biri de ödül töreni oldu. Fenerbahçe Gönüllü Evi’nin geçmiş dönem başkanlarından Saim İkiş ile ebru sanatçısı Cahide Yormaz Öz’e, topluma ve sanat hayatına sundukları katkılar ile gönüllülük çalışmalarına verdikleri emek nedeniyle Onur Üyeliği Ödülü takdim edildi.