"Çikolata tadında bir yıl olsun"

Rasimpaşa Mahallesi Muhtarlığı, bu yılda çocukların yeni yıla tatlı bir merhaba demeleri dileğiyle çikolata dağıttı

11 Şubat 0006 - 11:33

Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Muhtarlığı, çocukların bu yılda yeni yılı tatlı bir şekilde karşılaması için çikolata çağrısı yaptı. Çağrıya kulak veren mahalle sakinleri, aldıkları çikolataları muhtarlığa bıraktı. Çocuklar, dayanışmayla biriken çikolatalara Tasarım Atölyesi Kadıköy'de yeni yıl mesajları yazdı.

Çikolatalar, 30 Aralık Cuma günü Rasimpaşa Mahallesi Karakolhane Caddesi'nde düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluştu. Çikolatasını alan çocuklar, yeni yıl mesajlarını okudular, kutlama havasında geçen etkinlikte doyasıya eğlendiler.

Çikolata etkinliğine katılan Elif Arslan, “Üsküdar'da oturuyorum. Arkadaşımın yanına geldim. Bugün de benim doğum günüm. O yüzden çok güzel oldu. Aşırı eğlenceli. Yeni yılda herkese neşe ve mutluluk diliyorum.”

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLSÜN İSTEDİK”

“Yeni yılda çocukların hoş bir anısı olsun istedik.” diyen Rasimpaşa Mahallesi Muhtarı Sultan Aksu Kütük, “Yeni yılda her çocuğa bir çikolata kampanyasını geçen sene başlattık. Mahalle sakinleri kampanyayı çok sevdi, destek verdi. Hatta diğer illerden de kampanyaya destek geldi. Bu yıl ekonomik koşullardan kaynaklı yapsak mı diye çok düşündük. Mahalle sakinlerden yapalım talebi geldi. Çağrıyı ara ara yaptık. Ona rağmen çok fazla çikolata geldi. Etkinlik ile çocukların yüzünde gülümseme bırakmak istedik. Çocuklarımızın yeni yılı çikolata tadında geçsin.” ifadelerini kullandı.

 

 


ARŞİV