BuzzFest'in çok özel misafirleri vardı

Kalamış BuzzFest'in misafiri olan İhsan Sungu İlkokulu ile Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri Buzzfest'in coşkusunu doyasıya yaşadılar

20 Ocak 2023 - 09:41

Kadıköylünün kış mevsiminde buz sporlarıyla tanıştığı, eğlenceli ve keyifli zaman geçirdiği Kalamış BuzzFest, Kalamış Atatürk Parkı'nda tüm coşkusuyla devam ediyor. Başladığı günden itibaren büyük ilgi gören festivalin 12 Ocak Perşembe günü özel konukları vardı.

Kadıköy İhsan Sungu İlkokulu ile Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, Buzzfest'in misafir oldular, gönüllerince eğlendiler. Önce İhsan Sungu İlkokulu öğrencileri, eğitmenlerin verdiği kısa bilgilendirmenin ardından kendilerini buz pistine bıraktılar. Buz pistinde ve kayma alanında keyifli anlar yaşayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri de eğitmenlerin ve öğretmenlerinin desteğiyle buz pistinde, özellikle kayma noktasında mutlu anlar yaşadılar.

“İLK DEFA BUZDA KAYDILAR”

İhsan Sungu İlkokulu 1C öğretmeni Eşe Sivrikaya, “Çok güzel bir organizasyon. Çocuklar ilk defa buzda kaydılar. Ellerini bıraktılar ve kayabildiler. Çok mutlu oldular. Bu kadar eğlenebileceklerini düşünmemiştik. O yüzden Kadıköy Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

İhsan Sungu İlkokulu 2A öğrencisi Betül Sultan Alp de gördüklerini söyledi: “Kar yağdığı zaman çantale mahallede kaymıştım. Ama ilk defa buzda kaydım. Çok keyifliymiş. Tekrar gelmek istiyorum.”

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL DA GELECEĞİZ”

Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Muhammed Bilici, “Çocuklar çok mutlu oldular. İlk defa okul dışında bir etkinlikte bu kadar mutlu olacağını gördüm. Onların mutlu olması bizi de çok mutlu etti. Buzzfest'in bireylerinin bu kadar çekilmeyeceği beklenmiyor. Bu da Buzzfest'in ne kadar uygun bir etkinlik olduğunu gösterdi. Gelecek yıl da kesinlikle gelmek istiyoruz.” kullanım kullandı. 


ARŞİV